Contact
  1. 6254-Vakantiedialyse

Het Dialysecentrum biedt u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te dialyseren in Zwolle en Meppel.

Dialyse

Het Dialysecentrum biedt u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te dialyseren in Zwolle en Meppel (indien hier plek is). Wij bieden hemodialyse en hulp bij peritoneaaldialyse. De medewerkers van het Dialysecentrum garanderen u een zorgeloze vakantie!

Op tijd reserveren

Als u geïnteresseerd bent, vul dan het aanvraagformulier vakantiedialyse in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarna moet u uw dialysegegevens in laten vullen door uw behandelend arts en dialyseverpleegkundige, zodat het Dialysecentrum uw dialyses kan inplannen.

Aantrekkelijke toeristische regio

Hanzestad Zwolle

De historische Hanzestad Zwolle biedt alles voor een heerlijke vakantie. Karakteristieke pleinen, authentieke stadswallen, talrijke winkels, gezellige bars en restaurants.

Regio

Zwolle is daarnaast de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en cultuur. In de omgeving liggen uitgestrekte bossen en prachtige landerijen. Ook waterrijk Giethoorn en werelderfgoed Schokland zijn de moeite waard.

Historisch Meppel

Meppel is een klein historisch stadje, vlakbij Zwolle. Meppel heeft van alles te bieden; er zijn diverse stadswandelingen. Ook een bezoek aan het Drukkerij Museum behoort tot de mogelijkheden. Meppel is ook bekend om het historisch centrum en bezienswaardigheden als kunsthuis de Secretarie, De Grote Kerk en de Meppeler Toren.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten? Mail dan naar vakantie.dialyse@isala.nl
U kunt ook bellen naar het Dialysecentrum 088 - 624 4632 (van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur). 

Diese Broschüre ist auch in Deutsch erhältlich : 'Dialyse im Urlaub' (siehe unten).
This leaflet is also available in English: 'Dialysis-treatment during your vacation'(see below).

Laatst gewijzigd 19 december 2023 / 6254 / L