Contact
  1. 6254-Vakantiedialyse
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Het Dialysecentrum biedt u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te dialyseren in Zwolle en Meppel.

Dialyse

Het Dialysecentrum biedt alle vormen van dialyse. Ook past het Dialysecentrum de HDF-online techniek toe en biedt het hulp bij peritoneaaldialyse. Ook is het mogelijk op de afdeling Actieve dialyse te dialyseren. Dit is een afdeling buiten het hoofdgebouw (V) waar stabiele patiënten dialyseren.

De medewerkers van het Dialysecentrum garanderen u een zorgeloze vakantie!

Op tijd reserveren

Als u geïnteresseerd bent, vul dan het aanvraagformulier vakantiedialyse in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarna moet u uw dialysegegevens in laten vullen door uw behandelend arts en dialyseverpleegkundige, zodat het Dialysecentrum uw dialyses kan inplannen.

In 2020 wordt het Dialysecentrum van Isala verbouwd
Vanaf 1 september wordt het Dialysecentrum van Isala verbouwd en is er geen mogelijk voor vakantiedialyse. U kunt tot die tijd terecht op onze locaties in Zwolle of Meppel. In Zwolle op dinsdag, donderdag en zaterdagmiddag. Op onze locatie in Meppel overleggen we met u wanneer u kunt komen. U kunt al wel een aanvraag doen voor vakantiedialyse na 20 december 2020. Deze aanvragen zijn onder voorbehoud.  

Aantrekkelijke toeristische regio

Hanzestad Zwolle

De historische Hanzestad Zwolle biedt alles voor een heerlijke vakantie. Karakteristieke pleinen, authentieke stadswallen, talrijke winkels, gezellige bars en restaurants.

Regio

Zwolle is daarnaast de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en cultuur. In de omgeving liggen uitgestrekte bossen en prachtige landerijen. Ook waterrijk Giethoorn en werelderfgoed Schokland zijn de moeite waard.

Historisch Meppel

Meppel is een klein historisch stadje, vlakbij Zwolle. Meppel heeft van alles te bieden; er zijn diverse stadswandelingen. Ook een bezoek aan het Drukkerij Museum behoort tot de mogelijkheden. Meppel is ook bekend om het historisch centrum en bezienswaardigheden als kunsthuis de Secretarie, De Grote Kerk en de Meppeler Toren.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Dialysecentrum, t (038) 424 25 30 (van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur). Een e-mail sturen is ook mogelijk, vakantie.dialyse@isala.nl.

 Diese Broschüre ist auch in Deutsch erhältlich : 'Dialyse im Urlaub' (siehe unten).
This leaflet is also available in English: 'Dialysis-treatment during your vacation'(see below).

3 juli 2020 / 6254 / L