Contact

Over de afdeling

  1. Over de afdeling
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op de afdeling Diëtetiek van Isala werkt een team van diëtisten. U kunt ons door het hele ziekenhuis tegenkomen. Of u nu bent opgenomen of een polikliniek bezoekt.

Als afdeling Diëtetiek zijn wij betrokken bij het totale voedingsbeleid van Isala. Daarnaast begeleiden wij individuele patiënten. Onze diëtisten hebben allemaal één of meerdere specialisaties, zoals maag-, darm-, leverziekten, chirurgie en kindergeneeskunde. Hierdoor krijgt u de deskundige hulp die u in uw situatie nodig heeft. Natuurlijk houdt de diëtist hierbij rekening met uw voorkeuren en wensen. Dit persoonlijke voedingsadvies helpt u in het ziekenhuis, maar ook in uw thuissituatie, beter om te gaan met uw dieet of bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon.

U kunt op onze polikliniek Diëtetiek terecht met een verwijzing van een Isala-specialist. Een bezoek vindt indien mogelijk plaats in combinatie met een afspraak met uw specialist in het ziekenhuis of een gespecialiseerd verpleegkundige. We werken multidisciplinair, oftewel in samenwerking met andere specialismen binnen het ziekenhuis, zoals in het Diabetescentrum, het Oncologisch centrum en het Dialysecentrum.