Contact

MijnIsala

  1. MijnIsala
 Banner Digid Inloggen met DigiD en sms-controle of met de DigiD app. Banner verwijs Inloggen met ZD-nummer voor het plannen van een afspraak. Het ZD-nummer staat in het patiëntbericht van uw huisarts.

MijnIsala is een beveiligde website, waarmee alle patiënten van Isala delen van hun medisch dossier kunnen inzien. Inloggen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via de computer, laptop, mobiele telefoon of tablet. U kunt op drie manieren inloggen: met uw DigiD en sms-controle, met de DigiD app of met het ZD-nummer, dat in het verwijsbericht van uw huisarts staat. Lees meer over inloggen.

Bezoekt u voor het eerst MijnIsala? In onderstaand filmpje leggen we uit hoe het werkt. 

 

Geef andere zorgverleners  toestemming om in uw dossier te kijken

Hangslot met sleutel

U heeft bij Isala een dossier met uw medische gegevens. Een zorgverlener buiten Isala kan uw medische gegevens alleen inzien met uw toestemming. Uw huisarts, apotheker of de arts van het verpleeghuis is zo’n zorgverlener. Voor hen is het belangrijk dat ze in uw medisch dossier kunnen kijken. Zo kunnen zij uw zorg goed blijven volgen en u beter behandelen. Lees meer over toestemming verlenen. 

Zijn uw gegevens volledig?

Meisje met bloem in het haar

Het is belangrijk dat in uw medisch dossier de goede persoonlijke gegevens staan. In MijnIsala kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen of aanvullen, zoals de gegevens van uw huisarts of apotheek. Check ook of uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer vermeld staan. Wij kunnen u dan gerichte informatie over uw zorg sturen. Lees meer over het wijzigen van uw gegevens. 

MijnIsala op uw telefoon of tablet

U kunt nu ook even snel in MijnIsala kijken via uw telefoon of tablet. Op ieder moment van de dag, waar u ook bent! Super handig om bijvoorbeeld een afspraak voor bloedprikken te maken. We leggen in het filmpje uit hoe u een snelkoppeling van MijnIsala op uw telefoon of tablet maakt.

Ervaringen