Contact
  1. Iedereen betaalt zelfde tarief voor parkeren Isala Zwolle en Isala Meppel

Per 1 januari 2024 betalen alle patiënten en bezoekers van Isala Zwolle en Isala Meppel hetzelfde tarief om te parkeren. Dit betekent dat we geen uitrijkaarten meer verstrekken aan mensen met een invalidenparkeerkaart.

Als u een invalidenparkeerkaart heeft, kunt u gebruik maken van de speciale mindervalide parkeerplaatsen. Heeft u een rolstoel nodig? Binnen bij de centrale hal in zowel Zwolle als Meppel staan rolstoelen.
Wilt u graag begeleiding in het ziekenhuis? Dan kunt u dit vragen aan een van onze gastheren en –dames in Isala Zwolle en Meppel. U herkent ze aan de groene blouse.

Heeft u moeite met lopen? In Isala Zwolle brengen onze gastheren en -dames u graag met de golfkar van de opstapplaats in de centrale hal naar de liften van gebouw V2, V3 en V4. Uw rollator kan ook mee op de golfkar. Op parkeerterrein P1 bij Isala Zwolle rijdt een shuttlebus. Indien gewenst kunnen onze gastheren en -dames u in een rolstoel begeleiden naar gebouw A, B, C, P en W.

Tarieven

  • Parkeertarief per uur per 1 januari 2024: € 1,70 (maximaal € 8,30 per dag).
  • Gratis uitrijden binnen 30 minuten (parkeerkaart eerst aanbieden bij betaalautomaat).
  • Zon- en feestdagen: gratis parkeren (5 mei is geen feestdag).
  • Parkeerabonnement per 1 januari 2024: € 12,50 per week, verkrijgbaar bij de Centrale balie in het hoofdgebouw. U kunt alleen met pin betalen.
  • Bij Isala Heerde, Kampen en Steenwijk is het parkeren gratis.

Wilt u meer weten over de parkeervoorzieningen bij Isala, kijk dan hier