Contact
  1. Nazorgcentrum IntermeZZo veilig weer open
Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Nazorgcentrum IntermeZZo heeft de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten op locatie weer opgestart. Bestuurslid van IntermeZZo/huisarts n.p. Jos Lemmens heeft geadviseerd t.a.v. een op IntermeZZo toegespitst Covid-19-protocol, hygiënemaatregelen en richtlijnen voor het vrijwilligersteam. Ook Isala heeft een en ander getoetst.

De gast die wil komen voor inloop of een activiteit moet zich telefonisch aanmelden. De gast wordt uitgevraagd met gezondheidsvragen en komt op afspraak. De locatie is zó ingericht dat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd in het contact tussen gasten en vrijwilligers. Ook de tuin is een prettige en veilig plek.

Na een periode van een gevarieerd digitaal aanbod, telefonisch contact en 1:1-gesprekken, biedt IntermeZZo vanaf 2 juni een aantal vertrouwde activiteiten (o.a. ‘revalidatie’ yoga, zenmeditatie, schrijfsalon en creatieve workshops). Dit in kleine groepjes. Bij persoonlijke behandelingen als massage en schoonheidsbehandeling worden de RIVM-richtlijnen voor de beroepsgroep gevolgd.
Ook KindermeZZo, voor kids die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is, is weer gestart met de kidsmiddagen.

U kunt uw patiënten met kanker, hun naasten en ook nabestaanden, dus weer verwijzen voor ondersteuning (038) 424 6088. IntermeZZo is alle werkdagen geopend van 9 tot 17 uur.