Contact
  1. 6584-Sportpolikliniek
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

Behandeling van sportblessures

De Sportpolikliniek is gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures zowel van de topsporter als van de amateur sporter. U kunt in de polikliniek terecht met een doorverwijzing van uw sportarts of orthopedisch chirurg. Door de expertise van de sportarts en de orthopedisch chirurg te combineren wordt op zeer deskundige wijze de juiste behandelmethode gekozen.

​Gouden prestatie - 21 februari 2014

Orthopedisch chirurg dr. R. van Zuurmond: ‘Wij zijn trots dat we een klein steentje hebben bijgedragen aan de gouden prestatie van schaatser Stefan Groothuis op de Olympische winterspelen. Een half jaar geleden hebben wij Stefan behandeld aan een enkelbreuk op de Sportpolikliniek.'

Bezoek aan de Sportpolikliniek

Als u een ernstige sportblessure oploopt, wordt u doorverwezen naar de afdeling Sportgeneeskunde of Orthopedie. De Sportpolikliniek voegt de expertise van deze specialismen samen. Zij zijn er speciaal voor patiënten die een hoog activiteitenniveau nastreven en zwaardere eisen stellen aan hun lichaam. U kunt op de polikliniek terecht met complexe problemen aan het bewegingsapparaat, ontstaan vanuit sportsituaties zoals gescheurde kruisbanden. Op de Sportpolikliniek kijkt zowel de sportarts als de orthopedisch chirurg naar uw opgelopen blessure. Ook zijn een of twee arts-assistenten aanwezig. Samen overleggen zij wat de beste behandelmethode voor u is.

Maken van een afspraak

De Sportpolikliniek heeft elke twee weken een spreekuur, waarbij alleen patiënten met een verwijzing van de huisarts een afspraak kunnen maken.

Behandeltraject

Een behandeltraject op de Sportpolikliniek kan er als volgt uitzien:

  • U blijft onder behandeling bij de sportarts. Doel is uw lichaam op de juiste manier te belasten en te zorgen dat uw lichaam steeds meer belasting aan kan.
  • U wordt geopereerd door de orthopedisch chirurg. Samen met de sportarts kan een vervolgtraject worden afgesproken.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Zwolle

Orthopedie
(038) 424 56 56 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Sportgeneeskunde
(038) 424 56 89 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

23 november 2018 / 6584

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.