Contact

Beweegcentrum

  1. Beweegcentrum

Bewegen doet u de hele dag door. Als bewegen pijn doet, heeft dit grote invloed op uw leven. Daarom is er het Isala Beweegcentrum, waar specialismen Fysiotherapie, Heupcentrum, Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Sportgeneeskunde onder vallen. Of u nu komt voor een sportmedisch advies, slijtage aan de gewrichten of het leren omgaan met bewegingsklachten, wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste diagnose en de juiste behandeling. Lees meer over het centrum.

contact

Neem contact op met het Isala Beweegcentrum

Voor een afspraak op de poliklinieken van het Beweegcentrum heeft u een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Beweeg wel, voor een spoedig herstel

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Wordt u binnenkort opgenomen bij Isala? Dan kan extra bewegen uw lichaam nog meer versterken, zodat u sneller herstelt van uw operatie. Want, een goed begin is het halve werk!

Lees verder

Ontdek alle verhalen in Isala Meppel

In Isala Meppel bewegen we graag. Onderweg zijn mooie verhalen te vinden. Hoe je reeën in het Reestdal kan vinden, wat een hangmat in het ziekenhuis doet en welke details in de architectuur te bekijken zijn. Scan alle QR-codes en kom erachter!

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen