Contact

Beweegcentrum

  1. Beweegcentrum
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Bewegen doet u de hele dag door. Als bewegen pijn doet, heeft dit een grote invloed op uw leven. Daarom is er het Isala Beweegcentrum (IBC). U kunt naar het IBC doorverwezen worden met elke klacht aan uw bewegingsapparaat: uw botten, gewrichten, spieren en pezen.

In het IBC werken orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen en sportartsen intensief samen. Daardoor krijgt u de meest passende zorg. Of u nu komt voor een sportmedisch advies, slijtage aan uw gewrichten of het leren omgaan met klachten: wij helpen u graag verder. Lees meer over het centrum.

contact

Neem contact op met het Isala Beweegcentrum

Wilt u een afspraak met één van de specialisten van het Isala Beweegcentrum? Zorgt u voor een verwijzing van de huisarts.

Contact en locaties

'Communiceren met patiënten is het belangrijkste'

Laten we allemaal doen waar we het beste in zijn. Die afspraak vormt de basis voor de oprichting van het Isala Beweegcentrum (IBC), waarin orthopeden, sportartsen en revalidatieartsen nauw samenwerken. Het doel van die samenwerking? De patiënt het zo makkelijk mogelijk maken.

Lees verder

De juiste informatie op het juiste moment met de Beweegcentrum app

Patiënten die een behandeling ondergaan aan knie, heup of voet, kunnen in vervolg gebruik maken van de Beweegcentrum app. De app geeft de patiënt op het juiste moment de juiste informatie over de behandeling, de afspraken en het nazorgtraject.

Lees meer

Meer informatie

Folders

Ervaringen

‘Na elke training merkte ik verbetering’

Maar liefst drie zware operaties in krap anderhalf jaar tijd. Dick Hukema (74) uit Zwolle heeft het flink voor de kiezen gekregen. Toch weet hij telkens binnen korte tijd weer te herstellen. Sterker nog, een kleine drie maanden na zijn laatste ingreep klust hij al er alweer lustig op los. ‘Bij de pakken neer gaan zitten is geen optie. Je moet in beweging komen.’

Lees meer
Patiënt de heer Hurkema

'Dezelfde dag liep ik alweer een stukje'

Mevrouw Wirtz (76) uit Nieuwleusen liet zich opereren aan beide heupen. Sindsdien heeft ze geen centje pijn meer en fietst ze dat het een lieve lust is. ‘Ik vind het soms bijna gênant tegenover anderen, zo goed gaat het.’ Dat was een paar jaar geleden wel anders. Toen wisselde de klachten per dag. ‘Soms had ik nergens last van, de volgende dag voelde het alsof ik ieder moment in elkaar kon zakken. Ook lukte het niet altijd meer om onderweg opnieuw op de fiets te stappen. 

Lees meer
Mevrouw Wirtz; patiënt Beweegcentrum