Contact

Sportgeneeskunde

  1. Sportgeneeskunde
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

U kunt bij de afdeling Sportgeneeskunde terecht als topsporter, als u sport in uw vrije tijd, maar ook als u helemaal niet sport. Ons werkterrein is breed: onderzoek en advies bij blessures, inspanningsgebonden problemen, preventieve sportmedische onderzoeken en verplichte sportkeuringen.

Wij werken nauw samen met andere specialismen binnen Isala. Zo houden we multidisciplinair spreekuur met orthopedisch chirurgen en cardiologen. Ook doen wij inspanningstesten bij patiënten met een hartziekte. ​Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Sportgeneeskunde

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Op de contact en locatiepagina vindt u alle informatie.

Contact en locaties

'Communiceren met de patiënten is het belangrijkste'

Laten we allemaal doen waar we het beste in zijn. Die afspraak vormt de basis voor de oprichting van het Isala Beweegcentrum (IBC), waarin orthopeden, sportartsen en revalidatieartsen nauw samenwerken. Het doel van die samenwerking? De patiënt het zo makkelijk mogelijk maken. 

Lees verder

Sportartsen zoeken onbegrepen benauwdheid tot op de bodem uit

Soms zijn benauwdheidsklachten duidelijk hart- of longgerelateerd. Bij een ander deel van de deze klachten is niet duidelijk te zeggen waar ze vandaan komen, laat staan wat er aan gedaan kan worden. We spreken dan van onbegrepen benauwdheidsklachten. Maar onbegrepen betekent niet perse onbehandelbaar.

Meer informatie

Ervaringen