Contact

Over het centrum

  1. Over het centrum
Free Style Libre op mobiele telefoon FGM wordt vergoed uit het basispakket. Interesse? Lees de belangrijkste informatie hierover.

Het Diabetescentrum van Isala is één van de grootste diabetescentra van Nederland. In ons centrum worden mensen met diabetes van alle leeftijden behandeld. Kinderartsen en internisten werken er naast elkaar.

Omdat we samen met diabetesverpleegkundigen en podotherapeuten op een afdeling werken kunnen we makkelijk overleggen. Voor de kinderen zijn er gespecialiseerde kinderdiabetesverpleegkundigen aanwezig. Daarnaast zijn de diëtisten, medisch maatschappelijk werk en medische psychologie nauw betrokken.

Iedereen met diabetes is anders: de ene heeft behoefte aan duidelijke adviezen van een diëtist, de andere wil juist alles weten over de laatste technologische ontwikkelingen. Wij bieden de juiste zorg op maat en ú heeft uw hele behandelteam op één plek.

Voetenteam

In Isala kunt u iedere week terecht bij het het voetenteam. Het voetenteam bestaat uit een podotherapeut, internist en een (vaat)chirurgen. Samen met u maakt het voetenteam een behandelplan voor uw voetprobleem.

Maak kennis met het Isala Diabetescentrum:

Ervaringen