Contact

Over het centrum

  1. Over het centrum
Free Style Libre op mobiele telefoon FGM wordt vergoed uit het basispakket. Interesse? Lees de belangrijkste informatie hierover.

Het Diabetescentrum van Isala is één van de grootste diabetescentra van Nederland. In ons centrum worden mensen met diabetes van alle leeftijden behandeld. Kinderartsen en internisten werken er naast elkaar.

Omdat we samen met diabetesverpleegkundigen, podotherapeuten en diëtisten op een afdeling werken kunnen we makkelijk overleggen. Zo bieden wij u de juiste zorg op maat en ú heeft uw hele behandelteam op één plek.

Iedereen met diabetes is anders: de ene heeft behoefte aan duidelijke adviezen van een diëtist, de andere wil juist alles weten over de laatste technologische ontwikkelingen. Op onze gespecialiseerde diabetische voetpolikliniek komt het voetenteam samen, bestaande uit onder andere een podotherapeut en een (vaat)chirurg.

In Isala Zwolle kunt u iedere week terecht bij het het voetenteam, in Isala Diaconessenhuis Meppel is er iedere maand een diabetisch voetenspreekuur. Samen met u maakt het voetenteam een behandelplan voor uw voetprobleem.

Natuurlijk zijn er voor de kinderen gespecialiseerde kinderdiabetesverpleegkundigen aanwezig. Wij geven u graag een overzicht van de mogelijkheden die we te bieden hebben aan mensen met diabetes.

Maak kennis met het Isala Diabetescentrum:

Ervaringen