Contact

Meestgestelde vragen

  1. Meestgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord al in deze lijst met meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u contact opnemen met de Trombosedienst van Isala Zwolle.

Let op: Als u contact opneemt met de Trombosedienst, houd dan altijd uw doseringskalender bij de hand.

Meestgestelde vragen

U kunt de tabletten binnen 24 uur alsnog innemen (ongeacht het aantal). Op uw normale innametijdstip kunt u uw kalender weer volgen.

  • Heeft u te veel tabletten ingenomen? Trek deze af van het aantal te slikken tabletten voor de volgende dag. 
  • Heeft u te weinig tabletten ingenomen? Tel deze op bij het aantal te slikken tabletten voor de volgende dag.
  • Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de Trombosedienst.

Kijk naar de dosering van de week ervoor en volg deze. Meet de eerstvolgende werkdag uw INR-waarde en geef deze door aan de Trombosedienst of voer deze in het zorgportaal van de Trombosedienst in.

Een enkele keer komt het voor dat de kalender vertraging op loopt en dat u niet direct de volgende dag de kalender in huis hebt. U gaat in dat geval door met het schema op uw oude kalender. Bel de eerstvolgende werkdag met de Trombosedienst.

Neemt u contact op met de afdeling waar u bent ontslagen en zorg dat u een dosering krijgt voor het weekend. Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de Trombosedienst.

Neem de medicatie in volgens voorschrift van uw arts. Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de Trombosedienst.

Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de Trombosedienst.

Een gemeten INR-waarde wordt buiten kantooruren en in het weekend op de eerstvolgende werkdag verwerkt. Ook e-mail wordt op de eerstvolgende werkdag beantwoord.

De afdeling meldt u weer aan bij de Trombosedienst en geeft u een doseeradvies mee tot aan de eerstvolgende controle bij de Trombosedienst.

Wanneer dat onverhoopt niet zo is, neem dan contact op met de afdeling waar u heeft gelegen en vraag een doseeradvies voor de ontbrekende dagen. Twijfelt u over de dosering? Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de Trombosedienst.

Ervaringen