Contact

Trombosedienst

  1. Trombosedienst
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De trombosedienst van Isala draagt zorg voor patiënten met trombose: ongewenste bloedstolling. Het regelmatig controleren van het bloed en de dosering van medicijnen die de (huis)arts heeft voorgeschreven, behoort tot onze taken.

Wij maken het onze patiënten graag zo makkelijk mogelijk. Zo is er een groot aantal prikposten buiten Isala, waar dichtbij huis bloed kan worden geprikt. Ook kunnen wij patiënten leren om zelf bloed te prikken en hun INR te bepalen: de snelheid waarmee hun bloed stolt. Handig én veilig! Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Trombosedienst

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact op. U kunt uw melding zowel telefonisch, via e-mail als via de bloedafnamemedewerkster op een prikpost/ziekenhuis doorgeven.

Contact en locaties

Bloedprikken alleen op afspraak

Moet u voor onderzoek bloed laten afnemen bij één van onze priklocaties? Bloedprikken kan alleen op afspraak. Via MijnIsala of per telefoon kunt u een afspraak maken. U kiest zelf het geschikte moment. Bekijk de locatiekaart voor de juiste prikpost bij u in de buurt. Bekijk de locatiekaart voor een prikpost bij u in de buurt.

Locaties bloedprikken

Trombosezorgportaal

Als u langdurig antistollingsmiddelen gebruikt, is het mogelijk om zelf uw INR te meten. U maakt dan gebruik van het Trombosezorgportaal. Hierin vindt u altijd een actuele kalender met de dosering van uw antistollingsmedicijnen. U kunt ook via het portaal uw INR-waarde doorgeven aan de Trombosedienst. De trombosearts kijkt vanuit Isala ook in het portaal, en ziet of uw waarden in orde zijn.

Inloggen Trombosezorgportaal

Ervaringen