Contact

Trombosedienst

  1. Trombosedienst

De Trombosedienst van Isala draagt zorg voor patiënten met trombose, ongewenste bloedstolling. Het regelmatig controleren van het bloed en de dosering van medicijnen die de (huis)arts heeft voorgeschreven, behoort tot onze taken. Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Trombosedienst

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. U kunt uw melding zowel telefonisch of via e-mail doen. Of stel uw vragen aan de trombosezorgconsulent op het spreekuur.

Contact en locaties

Zelf uw INR-waarde meten

Als trombosepatiënt kunt u zelf thuis de INR-waarde van uw bloed meten via een prik in de vinger. Dat is heel eenvoudig. U hoeft dan niet meer elke keer naar Isala te komen. Bel 088 624 25 21 en u kunt direct aan de slag. We helpen u er graag bij!

Direct aan de slag

Trombosezorgportaal

Als u langdurig antistollingsmiddelen gebruikt, is het mogelijk om zelf uw INR te meten. U maakt dan gebruik van het trombosezorgportaal. Hierin vindt u altijd een actuele kalender met de dosering van uw antistollingsmedicijnen. U kunt ook via het portaal uw INR-waarde doorgeven aan de Trombosedienst. De trombosearts kijkt vanuit Isala ook in het portaal, en ziet of uw waarden in orde zijn. Inloggen gaat via DigiD.

Inloggen Trombosezorgportaal

Aandoeningen en behandelingen

Ervaringen