Contact

Vakinhoudelijk- en vaardigheidsonderwijs

  1. Vakinhoudelijk- en vaardigheidsonderwijs
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De Isala Academie is het opleidingscentrum voor zorgprofessionals. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijs nauwkeurig afgestemd op uw behoefte. Ons totaalpakket aan vakinhoudelijk- en vaardigheidsonderwijs wordt ontwikkeld door opleiders met gedegen inhoudelijke en didactische kennis.

Alle trainingen worden verzorgd door zorgprofessionals met actuele ervaring in de praktijk. Dit garandeert hoogstaande kwaliteit. We maken steeds meer gebruik van onze leeromgeving Isala leert, de digitale leeromgeving van de Isala Academie. Met e-learning kunt u studeren en uzelf toetsen op ieder gewenst moment. 

Bent u geen zorgprofessional, maar heeft u wel zorggerelateerde leervragen, ook dan bent u welkom. Wij verzorgen op aanvraag o.a. EHBO-cursussen en reanimatielessen specifiek voor familieleden en verwanten van patiënten met hartklachten. Ook met vragen waarin wij nog niet voorzien, kunt u terecht. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Skillslab

De Isala Academie beschikt over een goed uitgeruste trainings- en instructieruimte: het Skillslab. In deze trainingsruimte kan geoefend worden in een veilige omgeving met fantomen in plaats van echte patiënten. Lees meer over het Skillslab.