Contact

Meestgestelde vragen

  1. Meestgestelde vragen
Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord al in deze lijst met meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Neurologie.

Heb ik een doorverwijzing nodig voor een afspraak bij een Neuroloog?
Voor een afspraak op de polikliniek is een verwijzing van de huisarts of een medisch specialist gewenst.

Ik moet van het CBR een rijbewijskeuring ondergaan; zijn hier kosten aan verbonden?
Ja, rijbewijskeuringen op verzoek van het CBR zijn voor rekening van de te keuren persoon (houder resp. aanvrager rijbewijs) en omvat 15 min. patiëntgebonden tijd en 15 min. indirecte tijd (inlezen en rapport schrijven) en kost € 94,42. Als de keuring deze tijd overschrijdt, wordt een toeslag in combinatie met bovenstaande berekend per 15 min. extra patiëntgebonden tijd ter hoogte van € 47,21. Hiervan krijgt u een nota thuisgestuurd.

Kan ik bij Neurologie terecht voor een second opinion?
Nee, eventueel wel bij andere specialismen. Daarvoor kunt u contact opnemen met het secretariaat van desbetreffende polikliniek. Voor een second opinion is een verwijzing nodig van de huisarts of de medisch specialist bij wie u op dat moment in behandeling bent. Vraag tevens aan uw zorgverzekeraar of zij een second opinion vergoedt. De verzorgverlener bij Isala zal alleen zijn mening geven en neemt de behandeling niet over.