Contact

Neurologie

  1. Neurologie

Het specialisme Neurologie zet zich in voor aandoeningen van het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, spieren en de zenuwen. 

De polikliniek en de verpleegafdeling van Neurologie houden zich bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten met een neurologische aandoening. De meest voorkomende aandoeningen zijn: herseninfarct, hersenbloeding, TIA, hersenschudding, hersentumor, MS, epilepsie, Parkinson en Alzheimer. Het team van Neurologie werkt dan ook nauw samen met de collega's van Neurochirurgie. Lees meer over de afdeling.​

contact

Contact met Neurologie

Voor een afspraak op de polikliniek Neurologie en Klinische Neurofysiologie is een verwijzing van uw huisarts, tandarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Terugkijken MS webinar

Bekijk het webinar over Multiple Sclerose (MS), een ziekte met een grote impact op de kwaliteit van leven. Het Isala MS-centrum organiseerde op 19 oktober 2020 dit webinar. Met onderwerpen als thuismonitoring, beeldbellen en de rol van de fysiotherapeut. Neuroloog en MS-specialist Esther Zeinstra en onderzoeksverpleegkundige Marlies Hoving vertellen u er graag meer over.

U kunt ook de meestgestelde vragen en antwoorden teruglezen.

Meer informatie

Folders

Ervaringen