Contact

Neurologie

  1. Neurologie

Het specialisme Neurologie zet zich in voor aandoeningen van het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, spieren en de zenuwen. 

De polikliniek en de verpleegafdeling van Neurologie houden zich bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten met een neurologische aandoening. De meest voorkomende aandoeningen zijn: herseninfarct, hersenbloeding, TIA, hersenschudding, hersentumor, MS, epilepsie, Parkinson en Alzheimer. Het team van Neurologie werkt dan ook nauw samen met de collega's van Neurochirurgie. Lees meer over de afdeling.​

contact

Contact met Neurologie

Voor een afspraak op de polikliniek Neurologie en Klinische Neurofysiologie is een verwijzing van uw huisarts, tandarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

MS symposium 'Incontinentie en intimiteit bij MS'

Soms is het lastig om te praten over incontinentie. Er rust nog steeds een taboe op. Ook seksuele problemen zijn vaak moeilijk bespreekbaar. Dit kan van grote invloed zijn op uw kwaliteit van leven. Denk aan sociale contacten of sporten. Gelukkig is er meestal wel iets aan te doen. Wij vertellen u daar graag meer over tijdens het MS symposium ‘Incontinentie en intimiteit bij MS’ op maandag 15 april. U kunt zowel online als fysiek deelnemen. Deelname is gratis. U bent er toch ook bij?

Meer informatie

Folders

Ervaringen