Contact
  1. Isala bedankt de doorzetters

Wellicht heeft u ze al ergens gezien: de berichten, advertenties en video’s van de “Dóórzetters bedankt!” campagne. Met deze campagne wil Isala de inwoners uit de regio in het zonnetje zetten, omdat ze zich al zo lang aan alle coronamaatregelen houden.

Isala bedankt de doorzetters

Verschillende Isala-medewerkers zijn geportretteerd en verwerkt in advertenties, social media-updates en posters. De huisartsen in de regio van Zwolle en Meppel hebben ook zo’n poster ontvangen, om op te hangen in de praktijk. Daarnaast hebben we een bedankvideo opgenomen, die we op social media delen. Verder roepen we zorgverleners op om zelf een klapvideo op te nemen, en die te verspreiden op social media. Door Isala te taggen en de hashtag #doorzettersbedankt te gebruiken, kunnen we deze content verder verspreiden om zoveel mogelijk publiciteit voor het onderwerp te krijgen.

​De achtergrond

Het doel van de campagne Dóórzetters bedankt! is tweeledig. Naast de mensen thuis bedanken voor het naleven van de coronamaatregelen, willen we ze ook stimuleren het nog even vol te houden. Want het blijft van het grootste belang dat de belasting door covid-patiënten zo beperkt mogelijk blijft. En dat kunnen we alleen maar realiseren met een enorme maatschappelijke inspanning. Daarom is het belangrijk om elkaar zo nu en dan een hart onder de riem te steken, zoals we met deze campagne willen doen. Wederzijds respect, daar draait het om.

Gerelateerd nieuws