Contact
  1. Podcast Zorg Dichtbij over ziekenhuiszorg aan huis
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De zorg beweegt zich de komende jaren steeds meer vanuit het ziekenhuis naar je thuis. Waarom is dit zo belangrijk en wat levert het jou als patiënt op?

Opname podcast Zorg Dichtbij

Zorg Dichtbij

In onze podcast Zorg Dichtbij, hoor je verhalen van patiënten en zorgprofessionals over deze zorg thuis. Met even goede of zelfs betere zorg dan in het ziekenhuis. Met slimme oplossingen is het mogelijk om minder vaak naar het ziekenhuis te komen en juist meer contact te hebben met je arts of verpleegkundige. Ontdek welke zorg thuis in je vertrouwde omgeving kan plaatsvinden. Thuis als het kan, ziekenhuis als het moet.

Eerst aflevering

In de eerste aflevering gaan we in gesprek met Connected care verpleegkundige Teske Nagelmaeker. Vanuit het ziekenhuis houdt zij de gezondheid in de gaten van patiënten die thuis zitten. Hoe gaat dat in zijn werk, is het wel veilig en wat vinden de patiënten er zelf van? Je hoort het in de podcast. 

Gerelateerd nieuws