Contact

Over de afdeling

  1. Over de afdeling

Op onze polikliniek Nefrologie en in het Dialysecentrum staat een professioneel en gemotiveerd behandelteam klaar voor patiënten met een nierziekte. Nefrologen, verpleegkundig specialisten, dialyseverpleegkundigen, diëtisten, maatschappelijk werkers, technici en afdelingsassistenten.

Allemaal zijn ze vastbesloten om u als patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Niet alleen in ons ziekenhuis, maar ook bij u thuis.

Wens van patiënt als uitgangspunt

Wij bieden optimale en adequate zorg waarbij wij onze patiënten centraal stellen. Als u bijvoorbeeld kiest voor actieve dialyse, dan bekijken wij samen met u welke handelingen u zelf kunt verrichten. Dit is prettig voor u, want het geeft u meer zelfstandigheid.

Als u gebruik maakt van passieve dialyse, vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom is er veel ruimte voor uw persoonlijke wensen. Ook zijn in ons dialysecentrum allerlei voorzieningen aanwezig, zoals bibliotheekservice, voorleesservice, nagelverzorging en dialysefietsen. Isala Dialysecentrum heeft ook een eigen verpleegafdeling. Meer informatie over de verpleegafdelingen van Isala vindt u in de folder Welkom op onze verpleegafdeling.

Ervaringen