Contact

Vast aanspreekpunt

  1. Vast aanspreekpunt
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Na de diagnose kanker komt er veel op u en de mensen in uw omgeving af. Het is dan prettig om een vast aanspreekpunt te hebben. Een persoon die u tijdens het gehele traject begeleidt en die de geboden informatie inzichtelijk voor u maakt. Wij noemen deze zorgverlener bij Isala Oncologisch centrum een regieverpleegkundige oncologie.

Regieverpleegkundige

Binnen ieder specialisme in Isala Oncologisch centrum werken regieverpleegkundigen. Hij of zij houdt spreekuur om uw vragen te beantwoorden en de effecten van de behandeling te controleren. Zij spreekt uw taal én de taal van de artsen en denkt met u mee. Meestal is de regieverpleegkundige een gespecialiseerd verpleegkundige, soms een verpleegkundig specialist. Een verpleegkundig specialist heeft zowel verpleegkundige als medische kennis. Zij is in staat om sommige taken op het gebied van controle en behandeling van de arts over te nemen. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met de specialist.

Kennismaken

Maak kennis met het team specialisten en regieverpleegkundigen op onze website.

Ervaringen