Contact

Dedicated team

  1. Dedicated team

Wij staan voor de beste heupzorg

Al onze specialisten en medewerkers focussen zich in ons Heupcentrum alleen op het geven van de beste heupzorg. Wij behandelen dus geen andere gewrichten. Want pas als je dingen heel vaak doet, word je er heel goed in. Isala Heupcentrum is dan ook één van de grootste heupzorgaanbieders van Nederland.

Voor iedereen

In ons Heupcentrum kan iedereen terecht. Dus ook als u onderliggende gezondheidsproblemen heeft of overgewicht, bent u welkom. Dat klinkt misschien als heel normaal, maar dat is het niet. We zijn hierin uniek. Veel zelfstandige klinieken kunnen deze complexere zorg niet bieden. Zij opereren uitsluitend patiënten die geen andere gezondheidsproblemen hebben en geen overgewicht.

Ons Heupcentrum is er voor iedereen. Ook zijn wij voor andere ziekenhuizen een verwijscentrum voor hun patiënten met complexe klachten, zoals infecties of loslatende protheses.

Ruime ervaring

In ons Heupcentrum is dus veel kennis en kunde aanwezig. Dit levert ook voordeel op voor ongecompliceerde patiënten. Mocht er namelijk toch een complicatie optreden, dan weten wij door onze ruime ervaring en specialistische kennis precies wat we moeten doen. Ons Heupcentrum biedt u dus de voordelen van een kleinschalig, specialistisch centrum mét de kennis en ervaring van een groot ziekenhuis als vangnet.

Meppel, Zwolle en Heerde

De thuisbasis van ons Heupcentrum is Isala Meppel. Heeft u heupklachten en bent u verder gezond? Dan wordt u in Isala Meppel geopereerd. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier centraal. Ook de parkeerplaats vlak voor de deur is een fijn pluspunt.

Heeft u heupklachten maar daarnaast ook andere gezondheidsproblemen? Bijvoorbeeld diabetes, een hoge bloeddruk of overgewicht? Dan wordt u mogelijk geopereerd in Isala Zwolle. We zullen u dan optimaal begeleiden om u voor te bereiden op uw ingreep. Onze specialisten van het Heupcentrum werken daar samen met een team van medisch specialisten om u de juiste zorg te bieden.

De operatie vindt dus meestal plaats in Isala Meppel en soms in Isala Zwolle. De overige afspraken kunnen gewoon plaatsvinden bij één van de poliklinieken van Isala in uw buurt. Onze poliklinieken vindt u in Meppel, Zwolle en Heerde.

Zo hoeft u nooit ver te reizen.

Artsen en verpleegkundigen van het Heupcentrum

Ervaringen