Contact

Kwaliteit en registratie

  1. Kwaliteit en registratie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De afdeling Plastische chirurgie laat zich regelmatig controleren op kwaliteit door een externe visitatiecommissie. Complicaties worden geregistreerd en geëvalueerd. Daarnaast worden, vooral bij afwijkingen aan de hand, de resultaten van de behandeling gemeten.

Dit gebeurt door de handtherapeuten en door een bewegingswetenschapper. Het geeft ons de mogelijkheid om behandelingen aan te passen en gegevens te verzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

Uw mening telt!

Patiënttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat wij graag van u suggesties of ideeën horen over hoe wij onze werkwijzen kunnen verbeteren. U kunt hierover een e-mail sturen naar plastische.chirurgie@isala.nl. Aan het eind van uw behandeling krijgt u tevens een verzoek om online uw mening over de behandeling te geven. Wij stellen uw medewerking hierin zeer op prijs!

U heeft onverhoopt een klacht?

Op onze polikliniek kunt u rekenen op een optimale kwaliteit van zorg en service, uitgevoerd door gekwalificeerde plastisch chirurgen. Deze zorg wordt u geleverd in een beschermde en veilige omgeving. Heeft u ondanks onze zorg en service toch onverhoopt een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Isala. De klachtenfunctionaris helpt u dan verder. ​