Contact

Wetenschapsavond

  1. Wetenschapsavond
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De Isala Academie organiseert jaarlijks (in december) de Isala Wetenschapsavond. De Wetenschapsavond is traditioneel de avond waarop coassistenten en arts-assistenten hun onderzoek presenteren en daar al dan niet voor worden beloond met een prijs.

Prijsuitreiking

Tijdens de wetenschapsavond worden vier prijzen uitgereikt:

  • publieksprijs; prijs voor de meest aansprekende presentatie;
  • beste onderzoek;
  • werkpaard; prijs voor de arts-assistent die naast zijn klinische werk veel inspanning levert op het gebied van onderzoek;
  • beste wetenschapsposter.

Belangstellenden

De avond is toegankelijk voor specialisten, arts-assistenten en coassistenten van Isala en daarbuiten. Ook huisartsen en andere geïnteresseerden kunnen de Wetenschapsavond bijwonen. De actuele datum van de wetenschapsavond publiceren wij in de Agenda.

Wetenschapsavond vanuit Odeon in Zwolle De Wetenschapsavond 2020 werd live uitgezonden vanuit Odeon in Zwolle.
Wetenschapsavond 2020 vanuit Odeon in Zwolle Onderzoekers presteerden hun onderzoek in 3 minuten voor de camera. De kijkers konden na afloop van elke pitch vragen stellen via de chat.
De prijs voor het meest innovatieve onderzoek is voor Fenneke, ANIOS Kindergeneeskunde. Zij kreeg de Isala Science Award voor haar onderzoek naar high-flow versus low-flow zuurstoftoediening bij kinderen met bronchiolitis.