Contact
  1. Oproep aan oud-patiënten van oud-gynaecoloog J. Wildschut

Oproep aan ouders die van 1980 tot en met 1993 (een) vruchtbaarheidsbehandeling(en) hebben ondergaan bij oud-gynaecoloog J. Wildschut in het voormalige Sophia ziekenhuis in Zwolle, als ook aan uw kinderen.

In contact

Het huidige Isala ziekenhuis in Zwolle wil graag met u in contact komen. Dit naar aanleiding van de bekendmaking van de uitkomsten van het externe onderzoeksrapport naar het handelen van oud-gynaecoloog J. Wildschut. Gebleken is dat deze oud-gynaecoloog bij meerdere vruchtbaarheidsbehandelingen onder andere gebruik heeft gemaakt van eigen sperma. Dit geldt zowel voor Kunstmatige Inseminatie met Donorsperma (KID) als voor Kunstmatige Inseminatie met Eigen sperma (KIE). Hieruit zijn kinderen voortgekomen.

De uitkomsten van dit externe onderzoeksrapport zijn inmiddels bekend gemaakt en gedeeld met veel betrokkenen.

Het Isala ziekenhuis realiseert zich dat de uitkomsten van dit rapport vragen en emoties omtrent afstamming kunnen oproepen bij u als ouder(s), maar ook bij uw kind(eren). Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren en te begeleiden, wil het Isala ziekenhuis graag met u in contact komen.

Vertrouwelijk

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen en gaan vertrouwelijk met uw informatie om. U kunt ons bellen via het speciaal hiervoor bestemde telefoonnummer 088 624 23 55. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. Ook kunt u ons mailen via berichtfertiliteit@isala.nl. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Gerelateerd nieuws