Contact

Contact en locaties

  1. Contact en locaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala. Isala stapt over naar een 088 telefoonnummer

Isala Zwolle

Gebouw R
Radiotherapie
Dr. Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle
088 624 54 49 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur)
secretariaat.radiotherapie@isala.nl
gammaknife@isala.nl
Routebeschrijving

Afspraak maken

U maakt een afspraak op onze afdeling via het secretariaat. De secretaresses onderhouden contact met de verwijzende specialisten, huisartsen en patiënten. Ook regelen zij de spreekuren.

Daarnaast kunt u bij hen terecht voor een parkeerpas of een verklaring om de reiskosten te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Als u voor een bestralingsbehandeling komt, krijgt u bij uw eerste bezoek aan de afdeling een parkeerpas. Deze verschaft u toegang tot het eigen parkeerterrein van afdeling Radiotherapie.

De telefoon bij de ingang van de afdeling kunt u gebruiken als u na een behandeling of een bezoek aan de dokter een taxi nodig heeft.

Mocht zich toch een keer de situatie voordoen dat u niet terecht kunt op de parkeerplaats bij gebouw R, dan kunt u gratis parkeren op P1. U kunt dan een uitrijkaart bij de balie van de afdeling Radiotherapie vragen bij vertrek. Vanaf P1 kunt u via een verkorte route naar de afdeling Radiotherapie lopen. U komt hier via de draaideur in de verbindingsgang. Zie de plattegrond hieronder.
In de parkeergarage (P3) staan rolstoelen, maar ook bij de ingang van het hoofdgebouw (V). U heeft een euromuntstuk als borg nodig.

Vragen of tips?

Met vragen of tips kunt u zich melden bij een medewerker op de afdeling. Meer informatie over de Gamma Knife vindt u op onze websitepagina Gamma Knife.

Plattegrond situatie draaideur parkeerterrein P1

Ervaringen