Contact

Radiotherapie

  1. Radiotherapie
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Isala is één van de weinige ziekenhuizen in Nederland die radiotherapie mag uitvoeren voor vrijwel alle bestralingsgebieden. Onze behandelingen sluiten aan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van radiotherapie. Radiotherapie is onderdeel van Isala Oncologisch centrum

In de voorbereiding en tijdens het bestralingstraject zal het team van de afdeling Radiotherapie er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij denken we aan grote en kleine zaken, zoals een vertrouwd gezicht tijdens uw behandeling en uitgebreide voorlichting. Maar ook dichtbij en gratis parkeren, een modern ingerichte wachtruimte en gratis koffie. Lees meer over de afdeling.​

 

contact

Neem contact op met Radiotherapie

U maakt een afspraak op onze afdeling via het secretariaat. De secretaresses onderhouden contact met de verwijzende specialisten, huisartsen en patiënten. Ook regelen zij de spreekuren.

Contact en locaties

Voorlichtingsfilms Radiotherapie

Wordt u binnenkort bestraald? Bekijk dan de voorlichtingsfilm(s) die afdeling Radiotherapie van Isala heeft gemaakt. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de bestralingsbehandeling.

Bekijk de films

Bouw nieuwe bestralingsbunker van start

Er is een start gemaakt met de bouw van de bunker waar volgend voorjaar de Gamma Knife komt te staan. De Gamma Knife is een state-of-the-art bestralingstoestel. Dit bestralingstoestel kan tumoren en andere kleine hersenafwijkingen met chirurgische precisie, en meestal in slechts één sessie, bestralen. Isala is het derde ziekenhuis in Nederland waar deze behandeling straks mogelijk is.

Symbolische start bouw nieuwe bestralingsbunker

Ervaringen