Contact

Geestelijke verzorging

  1. Geestelijke verzorging

Binnen Isala zijn meerdere geestelijke verzorgers aanwezig. Zij verzorgen ondersteunende of begeleidende gesprekken over ziektebeleving, zingeving en levensbeschouwing.

De geestelijk verzorgers geven onderwijs, gaan voor in vieringen en verzorgen groepsgesprekken en individuele gesprekken. Als patiënt of als familie van een patiënt kunt u een beroep doen op een van de geestelijk verzorgers. Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Geestelijke verzorging

Patiënten of verwijzers kunnen zich telefonisch of in persoon melden bij de geestelijk verzorger van de afdeling. Ook kunnen zij overdag bellen met het secretariaat. Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunnen verwijzers de geestelijk verzorger van dienst bereiken via de receptie. Binnen een halfuur kan er altijd een geestelijk verzorger aanwezig zijn.

Contact en locaties

Een luisterend oor

Een opname in het ziekenhuis kan een grote impact op een patiënt hebben. Misschien staat u voor een keuze en vraagt u zich af: Welk besluit past het beste bij mij, bij mijn manier van leven? Isala heeft meerdere geestelijk verzorgers in dienst die u hierbij graag helpen. In deze folder leest u wat zij voor u en uw familie kunnen betekenen.

Lees verder

Dag en nacht geopend

De stilteruimte is een plek in het ziekenhuis waar u zich even kunt terugtrekken om tot rust en bezinning te komen.

Lees verder

Ervaringen

Onze keurmerken