Contact

Klinische genetica

  1. Klinische genetica

Het specialisme Klinische genetica houdt zich bezig met alle aspecten rondom erfelijkheid. Bij erfelijkheidsonderzoek wordt uitgezocht of een bepaalde aandoening of aangeboren afwijking erfelijk is. Als u zich afvraagt of de aandoening of afwijking die u heeft, of die in de familie voorkomt erfelijk is, kunt u dit laten onderzoeken.

Uw huisarts of specialist kan u verwijzen naar de polikliniek Klinische genetica. Isala werkt samen met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Klinische genetica

Voor het maken van een afspraak voor erfelijkheidsonderzoek neemt u contact op met de afdeling Klinisch genetica van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Ook als u vragen heeft over een reeds gemaakte afspraak neemt u contact op met het UMCG. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat u graag bij Isala in Zwolle gezien wilt worden.

Contact en locaties

Erfelijkheidsonderzoek

Bij erfelijkheidsonderzoek wordt uitgezocht of een bepaalde aandoening of aangeboren afwijking erfelijk is. Vraagt u zich af of een aandoening of afwijking die u of een familielid heeft erfelijk is? Dan kunt u dit laten onderzoeken.

Lees verder

Specialisten UMCG

Klinische genetica is een academisch specialisme. De afdeling Klinische genetica van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) werkt al jarenlang samen met de omliggende ziekenhuizen, waaronder ook Isala. De specialisten en consulenten van het UMCG houden spreekuur in Isala.

Lees verder

Ervaringen

Onze keurmerken