Contact

Zorgtechnologie

  1. Zorgtechnologie

In Isala wordt veel medische apparatuur gebruikt. Bijvoorbeeld voor een onderzoek of een operatie. Vrijwel iedere patiënt krijgt te maken met apparaten. Al deze apparaten moeten veilig en betrouwbaar zijn, zodat een arts u op de juiste manier kan behandelen. Ook komen er steeds nieuwe innovatieve apparaten waar zorgverleners mee moeten leren werken. Hiervoor zorgt de afdeling Zorgtechnologie. Lees meer over de afdeling.

contact

Contact en locaties

U hebt als patiënt geen direct contact met de medewerkers van Zorgtechnologie. Deze medewerkers ondersteunen de medisch specialisten en medewerkers van Isala.

Structureel onderhoud aan alle apparatuur

In een ziekenhuis wordt veel techniek gebruikt. Van CT-scanner tot oorthermometer. Volg medisch instrumentatietechnicus Luuk Jan Veneman tijdens het regulier onderhoud van een CT-scanner.

Wat doet een klinisch fysicus?

Een klinisch fysicus is specialist op het gebied van medische apparatuur. Zij begrijpen precies hoe een apparaat werkt en ondersteunen medisch specialisten bij het op de juiste manier inzetten. Ontmoet Jorn van Dalen, klinisch fysicus bij Isala in dit filmpje.

Ervaringen

Onze keurmerken