Contact

Over Isala Harthuis

  1. Over Isala Harthuis

Problemen met uw hart of bloedvaten hebben veel impact. Ze kunnen u onzeker maken. Vragen met zich meebrengen over wat u wel en wat u niet kunt doen. En u bewust maken van de noodzaak om gezonder te gaan leven. Juist daarom is er Isala Harthuis.

Isala Harthuis is een plek waar u na problemen met uw hart of bloedvaten terecht kunt, in Zwolle en Meppel. In het Harthuis trainen ook mensen met de longziekte COPD.

U houdt de regie

Wij vertellen u niet wat u moet doen, maar helpen wij u graag bij wat u zelf wilt veranderen om de kans op nieuwe problemen te verminderen of verergering van bestaande klachten te voorkomen. Wij leveren zoveel mogelijk maatwerk.
U kunt deelnemen aan een beweegprogramma om uw conditie te verbeteren. Door de persoonlijke begeleiding leert u aanvoelen wat uw lichaam wel en niet aankan en kunt u in een veilige omgeving uw grenzen verleggen. Of u kunt een leefstijlprogramma volgen om te ontdekken waar uw valkuilen liggen op het gebied van ongezond eten, roken, alcohol of stress. Het team van Isala Harthuis, bestaat uit een cardioloog, verpleegkundig specialist, sportarts, verpleegkundige, fysiotherapeut, diëtist, maatschappelijk werker en de psychologisch assistent.

Werken aan uw toekomst

De cijfers wijzen uit dat u door te revalideren vijftig procent minder kans heeft op een heropname in het ziekenhuis en dertig procent minder kans om te overlijden aan een hartprobleem.

Tip
Wilt u alvast een kijkje nemen in Isala Harthuis? Dat kan! Bekijk onze sfeerfilm.

Ervaringen