Contact

Sportorthopedie

  1. Sportorthopedie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De afdeling Orthopedie van Isala is dagelijks betrokken bij de behandeling en begeleiding van sportgerelateerde aandoeningen. Dit geldt voor zowel topsporters als recreatieve sporters.

Er is een nauwe samenwerking binnen ons centrum tussen de sportorthopedisch chirurg en de sportarts om tot een goed behandelplan te komen. Wij behandelen veelal met succes alle takken van (top)sport.

Juiste behandelmethode

Voor bijzondere situaties of vragen is er een speciaal sportorthopedisch spreekuur. De gecombineerde aanpak is een duidelijke meerwaarde bij het behandeltraject van bijzondere letsels. U kunt in de polikliniek terecht met een doorverwijzing van uw sportarts of orthopedisch chirurg. Door de expertise van de sportarts en de orthopedisch chirurg te combineren, wordt op zeer deskundige wijze de juiste behandelmethode gekozen.

De sportorthopedisch specialisten zijn op de hoogte van de laatste technieken en behandelmethoden en beschikken over connecties met sportfysiotherapeuten, clubartsen en coaches. Wij bieden vrijwel alle behandelingen door middel van een operatie of een begeleidingstraject. Dr. Rutger Zuurmond: 'Bij elke patiënt met een letsel of blessure wegen wij altijd zorgvuldig af welke behandeling het beste past om snel op hoog niveau terug te keren in de sport. Of dit nu recreatief of topsport betreft, dit is voor ieder individu belangrijk.'

Meer informatie