Contact

Voet en enkel

  1. Voet en enkel
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Uw voeten dragen u de hele dag. Als elke stap u pijn bezorgt, heeft u de beste zorg nodig om van uw klachten af te komen. Isala Beweegcentrum biedt de beste zorg bij voet- en enkelklachten. Drie van onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in voet- en enkelklachten.

Behandelingen

Bij alle klachten aan uw voeten of enkels bent u bij ons aan het juiste adres voor specialistische zorg. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van voorvoetklachten en voetvorm- en voetstandafwijkingen. Maar ook voor aandoeningen als een scheve grote teen (hallux valgus), klauw- of hamertenen of standsveranderingen van uw voet- of enkelgewrichten door slijtage (artrose) of reuma.
De behandelmogelijkheden kunnen bestaan uit conservatieve maatregelen zoals steunzolen en schoenaanpassingen, marcainisaties en de beoordeling door de revalidatiearts of sportarts. Ook zijn er verschillende operaties mogelijk.

Spreekuren

Patiënten met klachten aan voeten of enkels proberen we zoveel mogelijk op onze spreekuren te groeperen. Voor specifieke voetproblemen zien we u tijdens een spreekuur, waar zowel een orthopedisch chirurg als een orthopedisch instrumentenmaker aanwezig zijn. Dat is het geval als u een indicatie heeft gekregen voor een nieuwe schoen of andere aanpassing.

 

Orthopedie Voet en enkel Van links naar rechts: drs. Luning, dr. Verheyen, drs. Van Egmond