Contact
  1. 7343-Opname Oncologie (PID): H5 Praktische informatie

Patiënten Informatie Dossier

​Om u en uw bezoek wegwijs in Isala te maken, vindt u in dit hoofdstuk informatie over praktische zaken.

Bereikbaarheid

Wanneer u door de hoofdingang van gebouw V in Isala Zwolle binnenkomt, vindt u onze verpleegafdeling in V2.0. U neemt de lift of trap naar de derde verdieping en daar bevindt zich verpleegafdeling V2.3 aan de linkerzijde. De vrijwilligers wijzen u graag de weg. 

Informatiefolders

In de gangen van V2.3 hangen diverse folderrekken. Hierin hebben wij een groot assortiment folders. U kunt ook altijd terecht bij de verpleegkundige voor foldermateriaal. Wij vragen u vriendelijk om zorgvuldig met het materiaal in de folderkast om te gaan, en niet méér mee te nemen dan voor u noodzakelijk is. Daarnaast beschikt de internetsite van Isala over digitale patiëntenfolders over vrijwel ieder gewenst onderwerp.

Kranten

Als afdeling hebben wij abonnementen op de Stentor en Telegraaf. U kunt als patiënt gratis gebruikmaken van deze kranten. De kranten hangen bij de balie van de afdeling en op de hematologieunit. Wij willen u vragen om na het lezen de krant weer in goede staat terug te (laten) brengen zodat uw mede-patiënten er ook nog gebruik van kunnen maken.

Overige voorzieningen

Isala maakt uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk met uiteenlopende voorzieningen. Zo kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een e-reader of iPad. Op www.isala.nl/voorzieningen vindt u meer informatie, zoals openingstijden en locaties van:

  • Kalf Haarzorg Zwolle;
  • kerkdiensten in Isala;
  • stilteruimte;
  • pinautomaat;
  • Livera- winkel;
  • Bezoekersrestaurant.

Meer informatie

Uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het rookbeleid, parkeren bij Isala of uw rechten en plichten als patiënt, leest u in de folder Opname in Isala.

Laatst gewijzigd 30 november 2021 / 7343 / P