Contact

Hematologie

contact

Neem contact op met Hematologie

Voor een afspraak op de polikliniek Hematologie is een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Contact en locaties

‘Medicatiemodule helpt hen echt om het overzicht te houden’

Van niets naar ineens tien verschillende doosjes medicatie op een dag. Zie dan maar eens het juiste pilletje op het juiste tijdstip in te nemen. Het is een probleem waar veel patiënten met multipel myeloom (beenmergkanker) mee worstelen. Met de MM-app hopen internist-hematoloog Paul Geerts, regieverpleegkundige Karin Kamminga en apotheker Job Eijsink de oplossing te hebben gevonden.

MM-app voor patiënten met multipel myeloom

Snel contact met zorgverlener via e-coach MM

Geerard Verheule kreeg in 2015 de diagnose multipel myeloom (ziekte van Kahler). Dit is een vorm van beenmergkanker. Hij is sindsdien regelmatig in Isala te vinden voor behandelingen. Contact met de zorgverleners is er ook via de multipel myeloom e-coach.

Snel contact met zorgverlener via e-coach MM

Meer informatie

Folders

Ervaringen

‘Ik moest mij binnen een uur melden in het ziekenhuis’

Ze stond op het punt om met haar man op vakantie te gaan naar New York toen ze voor de zekerheid toch langs de huisarts ging. Janneke Hoekerd-hop (28) voelde zich de laatste tijd zo moe en had allerlei vage klachten die niet overgingen. Na de uitslag van haar bloedonderzoek moest ze met spoed naar Isala. Enkele onderzoeken later hoorde Janneke haar diagnose; acute lymfatische leukemie (ALL)*.

Lees meer
Janneke Hoekerd-Hop en haar dochter Anne

‘Het begon met moeheid, buikpijn en veel zweten’

In 2004 lag mevrouw Bakker op de afdeling Hematologie met acute leukemie. Nog elk jaar komt ze op controle bij Isala Oncologisch centrum, gewapend met een zak drop voor de medewerkers als bedankje voor de goede zorg. Samen met verpleegkundige Annelies Bloemert blikt mevrouw Bakker terug. Wat is er sindsdien veranderd?

Lees meer

'Ik ga gewoon oud worden'

Stef Groen (46) heeft alles wat hij zich kan wensen. Hij is eigenaar van een succesvol tulpenbollenbedrijf in het prachtige Nieuw-Zeeland en leeft daar samen met Babs, de liefde van zijn leven, die ook nog eens in verwachting is van hun eerste kindje. De diagnose lymfeklierkanker komt als donderslag bij heldere hemel.

Lees meer
Stef Groen en zijn familie