Contact

MS-centrum

  1. MS-centrum

MS (multiple sclerose) wordt veroorzaakt door ontstekingen in de hersenen, het ruggenmerg en door aantasting van de hersenen. MS is een chronische ziekte, die niet te genezen is en onvoorspelbaar verloopt. Dit kan veel onzekerheid geven. In het Isala MS-centrum werken wij als gespecialiseerd team samen met u om u behandeling, begeleiding en advies op maat te geven. Ons team bestaat uit verschillende specialisten, die samen kijken naar uw persoonlijke situatie en de beste aanpak. Lees meer over Isala MS-centrum.

contact

Neem contact op met het MS-centrum

Voor een afspraak bij het Isala MS-centrum heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. 

Contact en locaties

Folder over MS

MS wordt veroorzaakt door ontstekingen in de hersenen en het ruggenmerg. Hierdoor worden de hersenen aangetast. Het is een chronische ziekte, die niet te genezen is en onvoorspelbaar verloopt. Dit kan veel onzekerheid geven. In onze folder u meer over MS, de klachten, diagnose en behandeling.

Lees verder

Onderzoek bij MS

Er zijn veel ontwikkelingen binnen de MS zorg. Onderzoek (studie) is belangrijk om te kijken of nieuwe medicijnen of behandelingen effectief zijn. Om nieuwe MS medicijnen te kunnen ontwikkelen, is uitgebreid onderzoek nodig. Daarom doen wij mee aan diverse studies. Zo dragen we bij aan een toekomst waarin MS vertraagd en mogelijk zelfs kan worden gestopt.

Lees verder

Aandoeningen en behandelingen

Ervaringen