Contact

Hartoperaties en behandelingen

  1. Hartoperaties en behandelingen

Huisartsen, specialisten uit de regio, daarbuiten en zelfs uit het buitenland verwijzen patiënten door naar Isala Hartcentrum. Dat is niet voor niets. Isala is een topklinisch ziekenhuis, wat betekent dat wij verschillende operaties en behandelingen mogen uitvoeren, waarvoor niet in elk ziekenhuis de kennis en technieken aanwezig zijn. 

Isala Hartcentrum investeert continu in de nieuwste behandelmethoden om u als patiënt nog betere en veiligere zorg te kunnen bieden. De best passende zorg is daarbij ons uitgangspunt.

Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet

Isala helpt u het liefst dichtbij huis of zelfs bij u thuis. Waar het kan behandelen en begeleiden we u bij u thuis. Bijvoorbeeld met een thuisbehandeling via Chance@home of met thuismonitoring. Complexe operaties vinden altijd in Zwolle plaats. Voor controles bepaalt uw cardioloog of het nodig is om naar het ziekenhuis te komen of dat een afspraak bijvoorbeeld telefonisch kan. Zo spreekt u laagdrempelig uw cardioloog, zonder dat u naar het ziekenhuis hoeft te komen. En wil uw cardioloog u wel graag zien? Isala Hartcentrum biedt ook spreekuren aan in Isala Kampen, Isala Meppel en Isala Steenwijk. Dus u kunt altijd terecht op een locatie dicht bij huis.

Meer weten?

Onder Aandoeningen en behandelingen vindt u een beschrijving van de meest voorkomende aandoeningen, behandelingen en onderzoeken in Isala Hartcentrum.

Weer leuke dingen doen

Uw hart is de motor van uw lichaam. Als deze motor hapert, zorgt dat al snel voor angst en onzekerheid over uw gezondheid en de toekomst. Door onze behandeling én begeleiding krijgt u het zelfvertrouwen om de draad van uw leven weer op te pakken. Samen kijken we wat u nodig heeft. Om weer samen met uw gezin, familie en vrienden te kunnen genieten van het leven.

Bewegen is genieten

Bewegen is plezier. Bewegen is ontspanning. En geeft weer vertrouwen in uw lichaam. Onze hartzorg is erop gericht dat u weer met vertrouwen kunt bewegen. Bewegen is namelijk ook een medicijn. Het verbetert uw conditie. En vermindert de kans op hart- en vaatproblemen.

Weer aan het werk

Ook al vergt een ingreep of operatie soms een lang herstel. Dat u uw werk weer kunt doen, is het uitgangspunt van onze behandeling. Wij gaan voor de best passende zorg. En een zo normaal mogelijk leven. Daar hoort ook uw werk bij.

Genieten van gezond eten

Bij goed zorgen voor uw hart hoort ook de keuze om gezonder te gaan leven. Wij helpen u daarbij. Bijvoorbeeld met advies over gezond eten en bewegen. Zo zorgen we er samen voor dat u beter blijft. Of de kans op verergering zo klein mogelijk wordt. Samen werken we aan een zo gezond mogelijke toekomst.

Ervaringen