Contact

Hartoperaties en behandelingen

  1. Hartoperaties en behandelingen
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Huisartsen, specialisten uit de regio, daarbuiten en zelfs uit het buitenland verwijzen patiënten door naar Isala Hartcentrum. Dat is niet voor niets. Isala is een topklinisch ziekenhuis, wat betekent dat wij verschillende operaties en behandelingen mogen uitvoeren, waarvoor niet in elk ziekenhuis de kennis en technieken aanwezig zijn. 

Isala Hartcentrum investeert continu in de nieuwste behandelmethoden om u als patiënt nog betere en veiligere zorg te kunnen bieden. De best passende zorg is daarbij ons uitgangspunt.

Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet

Isala helpt u het liefst dichtbij huis of zelfs bij u thuis. Waar het kan behandelen en begeleiden we u bij u thuis. Bijvoorbeeld met een thuisbehandeling via Chance@home of met thuismonitoring. Complexe operaties vinden altijd in Zwolle plaats. Voor controles bepaalt uw cardioloog of het nodig is om naar het ziekenhuis te komen of dat een afspraak bijvoorbeeld telefonisch kan. Zo spreekt u laagdrempelig uw cardioloog, zonder dat u naar het ziekenhuis hoeft te komen. En wil uw cardioloog u wel graag zien? Isala Hartcentrum biedt ook spreekuren aan in Isala Kampen, Isala Diaconessenhuis in Meppel en Isala Diaconessenhuis Steenwijk. Dus u kunt altijd terecht op een locatie dicht bij huis.

Meer weten?

Onder Aandoeningen en behandelingen vindt u een beschrijving van de meest voorkomende aandoeningen, behandelingen en onderzoeken in Isala Hartcentrum.