Contact

Hartonderzoek

  1. Hartonderzoek

Dagelijks worden er in Nederland duizend mensen in ziekenhuizen opgenomen met hart- en vaatziekten. Elke dag sterven ruim honderd mensen aan hart- of vaatziekten. In Isala Hartcentrum gaan we de strijd tegen hart- en vaatziekten aan. Bijvoorbeeld door hartproblemen zo vroeg mogelijk op te sporen. Onze geheime wapens? Betrokken artsen en de modernste apparatuur.

Vroegtijdig opsporen hartproblemen

Bij hartklachten is het belangrijk om snel duidelijkheid te hebben. Zodat u, als patiënt, niet te lang in onzekerheid zit en om de juiste behandeling snel te kunnen starten. U kunt hiervoor naar Isala Hartcentrum worden doorverwezen door uw huisarts of de specialist bij wie u onder behandeling bent. Wij werken nauw samen met de huisartsen en verwijzend specialisten in de regio.

Diagnose in één dag

Bij pijn op de borst kunnen wij sneldiagnostiek aanbieden. Dit houdt in dat u op één dagdeel een aantal onderzoeken ondergaat. Aan het einde van de ochtend of middag vertelt uw behandelend hartspecialist u direct of er iets aan de hand is en wat er eventueel verder gaat gebeuren.

Onderzoek met spect CT Onderzoek met SPECT-CT

Genieten van gezond eten

Bij goed zorgen voor uw hart hoort ook de keuze om gezonder te gaan leven. Wij helpen u daarbij. Bijvoorbeeld met advies over gezond eten en bewegen. Zo zorgen we er samen voor dat u beter blijft. Of de kans op verergering zo klein mogelijk wordt. Samen werken we aan een zo gezond mogelijke toekomst.

Weer leuke dingen doen

Uw hart is de motor van uw lichaam. Als deze motor hapert, zorgt dat al snel voor angst en onzekerheid over uw gezondheid en de toekomst. Door onze behandeling én begeleiding krijgt u het zelfvertrouwen om de draad van uw leven weer op te pakken. Samen kijken we wat u nodig heeft. Om weer samen met uw gezin, familie en vrienden te kunnen genieten van het leven.

Bewegen is genieten

Bewegen is plezier. Bewegen is ontspanning. En geeft weer vertrouwen in uw lichaam. Onze hartzorg is erop gericht dat u weer met vertrouwen kunt bewegen. Bewegen is namelijk ook een medicijn. Het verbetert uw conditie. En vermindert de kans op hart- en vaatproblemen.

Weer aan het werk

Ook al vergt een ingreep of operatie soms een lang herstel. Dat u uw werk weer kunt doen, is het uitgangspunt van onze behandeling. Wij gaan voor de best passende zorg. En een zo normaal mogelijk leven. Daar hoort ook uw werk bij.

Ervaringen