Contact

Hartonderzoek

  1. Hartonderzoek

Dagelijks worden er in Nederland duizend mensen in ziekenhuizen opgenomen met hart- en vaatziekten. Elke dag sterven ruim honderd mensen aan hart- of vaatziekten. In Isala Hartcentrum gaan we de strijd tegen hart- en vaatziekten aan. Bijvoorbeeld door hartproblemen zo vroeg mogelijk op te sporen. Onze geheime wapens? Betrokken artsen en de modernste apparatuur.

Vroegtijdig opsporen hartproblemen

Bij hartklachten is het belangrijk om snel duidelijkheid te hebben. Zodat u, als patiënt, niet te lang in onzekerheid zit en om de juiste behandeling snel te kunnen starten. U kunt hiervoor naar Isala Hartcentrum worden doorverwezen door uw huisarts of de specialist bij wie u onder behandeling bent. Wij werken nauw samen met de huisartsen en verwijzend specialisten in de regio.

Diagnose in één dag

Bij pijn op de borst kunnen wij sneldiagnostiek aanbieden. Dit houdt in dat u op één dagdeel een aantal onderzoeken ondergaat. Aan het einde van de ochtend of middag vertelt uw behandelend hartspecialist u direct of er iets aan de hand is en wat er eventueel verder gaat gebeuren.

Onderzoek met spect CT Onderzoek met SPECT-CT

Ervaringen