Contact

Kinderraad

  1. Kinderraad

Isala heeft een Kinderraad. Een groep enthousiaste meiden en jongens in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Zij komen regelmatig in Isala, omdat zij patiënt zijn. Zo kunnen zij ook goed meedenken over hoe het in ons ziekenhuis eraan toe gaat. Maar vooral ook over wat beter kan in Isala.

De Kinderraad denkt bijvoorbeeld mee over eten en drinken in het ziekenhuis of de inrichting van de kamers. Ze kiezen een onderwerp dat hun aandacht nodig heeft en denken na over wat zij anders zouden willen. Maar het kan ook dat Isala zelf een vraag heeft voor de Kinderraad en benieuwd is naar de mening van de Kinderraad over een plan of idee.

Nieuwe leden gezocht

Wij zoeken nieuwe leden voor onze Kinderraad. Lijkt jou dat wat en ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud? Bel dan dokter Martens via het secretariaat van Kindergeneeskunde: (038) 424 50 53. Als je ouders/verzorgers graag eerst meer willen weten, dan mogen ze ook contact opnemen met dokter Martens. Je mag je ook gelijk aanmelden door te mailen naar kinderraad@isala.nl. Vermeld dan graag:

  • voor- en achternaam
  • leeftijd
  • waarom je lid wilt worden
  • (mobiel) nr. en van je ouders/verzorgers 

Denk mee

Vind jij ook dat er iets veranderd kan worden in Isala? Deel dan je ideeën en wensen met de Kinderraad en mail naar kinderraad@isala.nl.

Zo maken we samen de zorg voor kinderen nóg beter!

Kinderraad drukt gezamenlijk op de knop

Ervaringen