Contact

Oncologiepolikliniek

  1. Oncologiepolikliniek

Wanneer het vermoeden bestaat dat u longkanker heeft, is het prettig zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Ons doel is een spoedige geruststelling voor wie dit mogelijk is. En zorgvuldig onderzoek en een vlotte start van de behandeling voor wie dit noodzakelijk is.

Bij longkanker krijgt u een behandeling op maat. Een behandeling verschilt dus van persoon tot persoon. Welke behandeling u precies krijgt, hangt af van de plek, de grootte, het soort longkanker dat u heeft en of er uitzaaiingen zijn. Ook uw verdere gezondheid en conditie zijn hierbij van belang. In Isala zijn vrijwel alle vormen van de behandeling van longkanker mogelijk. Samen beslissen we wat het beste bij u past.

We zijn er voor u

We bieden de behandeling én begeleiding die bij u past. Wanneer u net te horen heeft gekregen dat u kanker heeft. Of dat de kanker terug is, is zo’n bericht voor de meeste mensen heel ingrijpend. Hoe reageert u? Hoe gaat u om met uw gevoelens? Hoe vertelt u het aan vrienden en familie? We behandelen niet alleen de kanker, we hebben oog voor u. Uw kwaliteit van leven en de impact van de ziekte en behandeling op u en uw toekomst.

Een behandelplan waar u vertrouwen in heeft

Al snel moet u kiezen of en hoe u zich wilt laten behandelen. Waar vindt u informatie die u kunt vertrouwen? Hoe maakt u een keuze? We vertellen u duidelijk en eerlijk over verschillende behandelvormen, de slagingskansen en de bijwerkingen hiervan. Zo kunt u een keuze maken voor de behandeling waarin u het meeste vertrouwen heeft.

Ervaringen