Contact

Apotheek

  1. Apotheek

Isala apotheken

Binnen de muren van Isala vindt u de Isala apotheken. Iedereen is er welkom: patiënten, bezoekers, medewerkers en omwonenden van het ziekenhuis. Net als bij een gewone apotheek kunt u bij ons al uw geneesmiddelen voor thuis halen. Zo kunt u aansluitend aan uw ziekenhuisbezoek direct uw recept inleveren. Dankzij de Isala apotheek kan de overgang van het ziekenhuis naar thuis zo soepel mogelijk verlopen.

Spoedmedicatie

Heeft u spoedmedicatie nodig buiten de openingstijden van uw eigen apotheek? Ook dan kunt u terecht bij de Isala apotheken.

Klinische farmacie

Daarnaast is er een afdeling Klinische farmacie. Die verzorgt uw medicijnen als u opgenomen wordt in het ziekenhuis.

contact

Neem contact op met de Isala apotheken Zwolle of Meppel

Bij de Isala apotheken kan iedereen terecht. Via contact en locaties vindt u ons adres en openingstijden. U kunt ons bereiken door te bellen, mailen of een bericht te sturen.

Contact en locaties

Veiligheid voorop

In de Isala apotheek staat uw veiligheid voorop. Terwijl u wacht op uw medicijn, zorgen wij er achter de schermen voor dat u de juiste medicatie in de juiste dosering met de juiste instructies krijgt. Bekijk het filmpje.

Spoed medicatie

Heeft u op spoedmedicatie nodig buiten de openingstijden van uw eigen apotheek? Belt u dan eerst met Medrie Huisartsenpost via (0900) 333 63 33. Voor andere vragen belt u rechtstreeks met de apotheek via 088 624 54 74.

Informatie over de Isala apotheken

Ervaringen