Contact

Psychiatrie

  1. Psychiatrie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Wij richten ons op ziekenhuispsychiatrie. Dat is de zorg voor mensen die zowel psychiatrische als lichamelijke problemen hebben (complexe problemen en complexe zorg). Wij werken daarmee nauw samen met de andere specialisten en disciplines in het ziekenhuis. Centraal staat het optimaal herstellen, handhaven of versterken van de kwaliteit van leven voor de patiënt.

In Isala Zwolle heeft de afdeling ziekenhuispsychiatrie de naam Medisch Psychiatrische Unit (MPU). Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Psychiatrie

Voor een afspraak op de afdeling Psychiatrie is een verwijzing nodig van uw huisarts, uw behandelend arts van Isala, Dimence of overige psychiatrische instellingen zowel binnen als buiten de regio.

Contact en locaties

Stemmings- en angststoornissen of een psychose na de bevalling

Als ‘kersverse’ moeder kunt u na de bevalling verrast worden door negatieve emoties. U voelt zich misschien schuldig naar uw baby, andere kinderen, partner en directe omgeving. Het is moeilijk om deze gevoelens met anderen te delen. Er zijn praktische, hormonale en psychologische oorzaken voor deze stemmingsstoornissen aan te wijzen.

Lees verder

Ervaringen

Onze keurmerken