Contact
Kopbeeld

Pijncentrum

  1. Pijncentrum
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

Het Pijncentrum behandelt mensen met pijnklachten. Afhankelijk van de aard van uw klachten wordt u behandeld door een of meer specialisten uit ons team. Die specialisten zijn een anesthesioloog/pijnspecialist, huisarts, fysiotherapeut, psycholoog, neuroloog, orthopeed, psychiater, revalidatiearts en coördinator. Wij zijn dus een multidisciplinair pijncentrum. Elke specialist zoekt vanuit zijn eigen invalshoek naar oplossingen voor uw problemen. Lees meer over het centrum.

contact
Contact met het Pijncentrum

Bent u door uw huisarts of medisch specialist doorverwezen naar het Pijncentrum in Zwolle of Kampen? Of heeft u een vervolgafspraak? Dan bepaalt u voortaan zelf het best passende moment voor uw afspraak.

 

Contact en locaties

Samen sterk

Patiënten met langdurige pijn kunnen terecht in het Isala Pijncentrum voor behandeling door een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit een anesthesioloog, verpleegkundige, revalidatiearts, pijnarts, klinisch psycholoog, neuroloog en een coach. Samen brengen zij uw klachten zo goed mogelijk in beeld en voeren onderzoeken en behandelingen uit.

Lees verder
C.G. Oudendijk, verpleegkundige en coördinator multidisciplinair pijnteam

Behandeling van pijnklachten

Bij het Pijncentrum van Isala kunt u terecht met acute en chronische pijn als een eerdere pijnbehandeling niet tot verbetering heeft geleid. We helpen mensen met pijn door ingrepen te doen die de pijn verminderen of door hen anders te leren omgaan met de klachten. Hier vindt u informatie over pijnklachten en pijnbehandeltrajecten.

Lees verder
Rugpijn

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.