Contact

Intensive care

  1. Intensive care

In Zwolle geven wij op de afdeling Intensive care (IC) intensieve zorg en bewaking aan ernstig zieke patiënten bij wie één of meerdere orgaanfuncties (bijvoorbeeld ademhaling, hart, nieren) zijn verstoord of uitgevallen. Het behandelend team bestaat uit IC-artsen (intensivisten), arts-assistenten, physician assistants en IC- en MC-verpleegkundigen.

De IC verzorgt ook de reanimaties binnen Isala. Een opname op de IC kan voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het team Familiebegeleiding IC is voor u beschikbaar om u daarbij te steunen. Lees meer over de afdeling.​

 

 

contact

Neem contact op met de Intensive care

Wilt u contact met de Intensive care of familiebegeleiding? Op de pagina Contact en locaties vindt u de benodigde informatie.

 

 

Contact en locaties

Familiebegeleiding

Een opname op de Intensive care is voor alle betrokkenen vaak een ingrijpende gebeurtenis en kan het begin zijn van een onzeker periode. Hierin willen wij u als team Familiebegeleiding IC graag tot steun zijn.

 

Lees verder

Nazorg na Intensive care opname

Een opname op de Intensive care is een ingrijpende gebeurtenis. Het blijkt dat veel patiënten en hun familie na thuiskomst behoefte hebben aan een nagesprek over de ervaringen die zij opgedaan hebben tijdens de behandeling op de IC. Isala heeft hiervoor vanuit de IC een speciaal nazorgtraject ontwikkeld.

Lees verder

Aandoeningen en behandelingen

Ervaringen

Onze keurmerken