Contact

Longoncologie

  1. Longoncologie

Wanneer het vermoeden bestaat dat u longkanker heeft, is het prettig zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Ons doel is een spoedige geruststelling voor wie dit mogelijk is en zorgvuldig onderzoek en een vlotte start van de behandeling voor wie dit noodzakelijk is.

In Isala zijn alle vormen van de behandeling van longkanker mogelijk. Samen beslissen we wat het beste bij u past. Op deze pagina leest u meer over longkanker en onze behandeling en begeleiding. Bij ons bent u in goede handen. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met de polikliniek Longoncologie

Voor een afspraak op de polikliniek Longoncologie is een verwijzing van uw huisarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Een vast aanspreekpunt

Na de diagnose kanker komt er veel op u en de mensen in uw omgeving af. Het is dan prettig om een vast aanspreekpunt te hebben. Een persoon die u tijdens het gehele traject begeleidt en die de geboden informatie inzichtelijk voor u maakt. U wordt bij Isala begeleid door uw eigen regieverpleegkundige.

Vast aanspreekpunt

Nieuwere behandeling van longkanker in Isala

In Isala is sinds enige tijd een nieuwe behandeling van longkanker mogelijk: Een CT- geleide thermale ablatie van een longtumor. Deze behandeling is een goed alternatief voor patiënten die geen operatie willen of kunnen ondergaan.

Nieuwere behandeling

Meer informatie

Ervaringen

‘Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht’

Rob Kruitbosch wordt met aanhoudende pijnklachten in de schouder doorverwezen naar de longgeneeskunde in Isala. Al snel blijkt dat een tumor in de long de boosdoener is. Een diagnose die zijn leven op de kop zet. Regieverpleegkundige Martine Dijsselhof begeleidt hem tijdens het intensieve behandeltraject dat volgt. 

Lees meer