Contact

Centrum voor ouderengeneeskunde

  1. Centrum voor ouderengeneeskunde
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Interne ouderengeneeskunde (ook wel geriatrie genoemd) is de medisch specialistische zorg die zich richt op de oudere mens. De combinatie van ouderdom, complexe zorg en de aanwezigheid van verschillende ziekten naast elkaar, maakt oudere patiënten extra kwetsbaar.

Ziekte verloopt op oudere leeftijd vaak anders dan bij jongere mensen. Standaard zorg en behandeling volstaan dan in de meeste gevallen niet. De specifieke kennis en ervaring die dan nodig is, heeft de internist Ouderengeneeskunde. Lees meer over het centrum.​ 

 

contact

Contact met het Centrum voor ouderengeneeskunde

Voor een afspraak met de internist-ouderengeneeskunde is een verwijzing van uw specialist ouderengeneeskunde, huisarts of een andere medisch specialist gewenst.

Contact en locaties

Ouderen krijgen bij Isala extra aandacht

Ouderdom in combinatie met meerdere gezondheidsproblemen maakt oudere patiënten vaak extra kwetsbaar. Bij Isala Centrum voor ouderengeneeskunde staat daarom de patiënt als mens centraal, en niet de medische problemen. Internist-ouderengeneeskunde Willemijn Roukema is bij Isala gespecialiseerd in de complexe zorg voor kwetsbare ouderen.

Lees verder

Voorbereiding op uw bezoek

Een afspraak in het ziekenhuis kan spannend zijn. Het helpt als u goed voorbereid bent. Heeft u een afspraak bij polikliniek Ouderengeneeskunde van Isala? Na het kijken van deze korte film bent u hierop goed voorbereid.

Bekijk de film

Meer informatie

Kwaliteit voor leven is voor iedereen anders

Isala Centrum voor ouderengeneeskunde
Uw perspectief

Ervaringen

Onze keurmerken