Contact

Centrum voor ouderengeneeskunde

  1. Centrum voor ouderengeneeskunde
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Interne ouderengeneeskunde (ook wel geriatrie genoemd) is de medisch specialistische zorg die zich richt op de oudere mens. De combinatie van ouderdom, complexe zorg en de aanwezigheid van verschillende ziekten naast elkaar, maakt oudere patiënten extra kwetsbaar.

Ziekte verloopt op oudere leeftijd vaak anders dan bij jongere mensen. Standaard zorg en behandeling volstaan dan in de meeste gevallen niet. De specifieke kennis en ervaring die dan nodig is, heeft de internist Ouderengeneeskunde. Lees meer over het centrum.​

 

contact

Contact met het Centrum voor ouderengeneeskunde

Voor een afspraak met de internist-ouderengeneeskunde is een verwijzing van uw specialist ouderengeneeskunde, huisarts of een andere medisch specialist gewenst.

Contact en locaties

Voorkom vallen

Overal waar mensen leven bestaan risico’s op ongelukken. Risico’s in onze directe omgeving, maar ook risico’s die we in ons lichaam met ons meedragen, door bijvoorbeeld ouder worden, een ziekte of aandoening. In deze folder geven wij u tips waarmee u de kans om te vallen, kunt verkleinen. 

Lees verder

'Ik wil het beste uit mensen halen'

​Nederland vergrijst. Het aantal mensen met dementie neemt toe. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen dementie. Door de vergrijzing stijgt dit aantal in 2040 explosief naar meer dan 500.000. Dementie heeft een grote impact op iemands leven en dat van zijn naasten. Petra Baas is casemanager dementie en consulent Ouderengeneeskunde bij Isala en staat hen hierin bij.

'Ik wil het beste uit mensen halen’

Meer informatie

Kwaliteit voor leven is voor iedereen anders

Isala Centrum voor ouderengeneeskunde
Uw perspectief

Ervaringen

Onze keurmerken