Contact

Fysiotherapie

  1. Fysiotherapie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Het doel van fysiotherapie is om het bewegend functioneren te verbeteren. Een fysiotherapeut behandelt, licht voor en begeleidt hierin. U kunt zowel voor, tijdens, of na uw opname/behandeling op de afdeling Fysiotherapie komen.

U kunt op onze polikliniek Fysiotherapie terecht met een verwijzing van een Isala-specialist. Bij al onze behandelingen staan we voor individuele zorg van hoge kwaliteit. Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Fysiotherapie

Voor een afspraak op de afdeling Fysiotherapie is een verwijzing van uw medisch specialist bij Isala nodig.

Contact en locaties

Iedere beweging telt

Samen met haar collega’s krijgt fysiotherapeut Hanneke Rouw onze patiënten én medewerkers in beweging. ‘Al na een paar dagen in bed liggen of inactief zijn, verlies je 10 tot 15 procent van de spiermassa en gaat de conditie achteruit. Die spierkracht heb je juist nodig om te herstellen. Als je bent opgenomen in het ziekenhuis, is blijven bewegen nog belangrijker.’

Het team fysiotherapeuten ziet zo’n 220 - 260 klinische patiënten per dag. Benieuwd hoe een werkdag van Hanneke er uit ziet?

Lees verder

Gezichten van Fysiotherapie

Ervaringen

Onze keurmerken