Contact

Reumatologie

  1. Reumatologie

Op de afdeling Reumatologie van Isala werken reumatologen die gespecialiseerd zijn in de diagnose en behandeling van uw klachten. Op deze site vertellen wij graag meer over de onderzoeken, de behandeling, de polikliniek, opname op onze afdeling en de behandelaars met wie u te maken kunt krijgen.

Ook vindt u hier informatie over extra ondersteuning, bijvoorbeeld door de thuiszorg en de orthopedisch schoenmaker. Lees meer over de afdeling.

contact

Contact en locaties

Onze reumatologen zijn werkzaam op meerdere locaties. Dit betekent dat zij niet alleen in Isala werken, maar ook in andere ziekenhuizen in de omgeving. Op de pagina Contact en locaties vindt u alle informatie.

Contact en locaties

Leven met de ziekte van Bechterew

Nauwelijks kunnen draaien in bed, een stijf gevoel in de onderrug en erg moeilijk kunnen opstaan. Alsof je onlangs je negentigste verjaardag hebt gevierd, maar je bent net de twintig gepasseerd. Reumatoloog Marco Aarts: ‘Dat is de meest gehoorde klacht van patiënten die Bechterew hebben. Genezen kunnen wij de ziekte niet, maar wij kunnen het tegenwoordig wel heel goed behandelen.’

Lees verder

Uw gespecialiseerd reumaverpleegkundige

Een reumatische ziekte roept veel vragen op en de behandeling is meer dan medische zorg alleen. Als reumapatiënt heeft u te maken met lichamelijke klachten. Door deze klachten kan er in het dagelijks leven ook veel veranderen. De gespecialiseerd reumaverpleegkundige helpt, adviseert en probeert in overleg met u problemen op te lossen.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken