Contact

Fertiliteitscentrum

  1. Fertiliteitscentrum
Gevel Fertiliteitscentrum Korte wachttijd vitrificatie (invriezen) van eicellen Wilt u meer weten over het invriezen van eicellen, ook wel social freezing genoemd? Neem dan contact met ons op!

Het Isala Fertiliteitscentrum in Zwolle is het grootste niet-academische fertiliteitscentrum. U kunt bij ons terecht voor bijna alle vruchtbaarheidsonderzoeken en -behandelingen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ons team is klein, laagdrempelig en betrokken. Wij zetten ons volledig in voor uw maximale kans op zwangerschap. Lees meer over het centrum.

contact

Neem contact op met het Fertiliteitscentrum

Voor een afspraak met het Fertiliteitscentrum heeft u een schriftelijke verwijzing van de huisarts of specialist (gynaecoloog, uroloog of internist) nodig. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een eerste intakegesprek.

Contact en locaties

Het vruchtbaarheidsonderzoek

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. Maar soms laat een zwangerschap langer op zich wachten. Een onverwachte situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u dan verder te helpen, bent u in deskundige handen bij het Fertiliteitscentrum van Isala in Zwolle.

Bekijk video

Kinderwens, zwangerschap en COVID19-vaccinatie

Wij begrijpen dat vrouwen (en partners), die een kinderwens hebben of zwanger zijn, vragen kunnen hebben over COVID19-vaccinaties. Wat adviseert het Isala Fertiliteitscentrum hierin?

Lees verder

Meer informatie

Folders

Isala Fertiliteitscentrum

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. De meeste vrouwen raken binnen één of twee jaar zwanger. Maar soms laat een zwangerschap langer op zich wachten. Een onvoorziene situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u in die situatie verder te helpen, is er het Isala Fertiliteitscentrum.

Ervaringen