Contact
Kopbeeld

Fertiliteitscentrum

  1. Fertiliteitscentrum

Isala Fertiliteitscentrum is het grootste niet-academische fertiliteitscentrum. U kunt bij ons vrijwel alle fertiliteitsonderzoeken en – behandelingen doorlopen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ons team is klein, laagdrempelig en betrokken bij uw situatie.

We doen diverse projecten om onze zorgkwaliteit continu hoog te houden. En het belangrijkste: we zetten ons volledig in voor uw maximale kans op zwangerschap. Lees meer over het centrum.

 

contact
Neem contact op met Fertiliteitscentrum

Voor een afspraak met het Fertiliteitscentrum heeft u een schriftelijke verwijzing van de huisarts of specialist (gynaecoloog, uroloog of internist) nodig. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een eerste intakegesprek.

Contact en locaties

Spermadonor worden?

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Behandeling met donorsperma is dan soms de enige optie. ​Dankzij spermadonoren kunnen anderen de gelukkige ouders worden van een zeer gewenst kind.

Lees verder
Gezin

Film vruchtbaarheidsonderzoek

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. Soms laat een zwangerschap echter langer op zich wachten. Een onvoorziene situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u in die situatie verder te helpen, bent u in deskundige handen bij het Fertiliteitscentrum van Isala in Zwolle.

Bekijk video

Meer informatie

Folders
Man en vrouw
Isala Fertiliteitscentrum

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. De meeste vrouwen raken binnen één of twee jaar zwanger. Maar soms laat een zwangerschap langer op zich wachten. Een onvoorziene situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u in die situatie verder te helpen, is er het Isala Fertiliteitscentrum.

'Dromen van een groot gezin'

Met zes kinderen aan tafel, dat was de droom van Patrick en Esther Fidder. ‘Een groot gezin leek ons ons enorm gezellig.’ Maar na hun oudste dochter Rochelle (15), lukte het niet meer. ICSI behandelingen in Isala Fertiliteitscentrum brachten uitkomst. Inmiddels lopen er vier kinderen rond in het hotel, het familiebedrijf dat hun achternaam draagt.

Lees meer

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.