Contact

Fertiliteitscentrum

  1. Fertiliteitscentrum
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Isala Fertiliteitscentrum is het grootste niet-academische fertiliteitscentrum. U kunt bij ons bijna alle vruchtbaarheidsonderzoeken en – behandelingen doorlopen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ons team is klein, laagdrempelig en betrokken. Wij zetten ons daarbij volledig in voor uw maximale kans op zwangerschap. Lees meer over het centrum.

contact

Neem contact op met Fertiliteitscentrum

Voor een afspraak met het Fertiliteitscentrum heeft u een schriftelijke verwijzing van de huisarts of specialist (gynaecoloog, uroloog of internist) nodig. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een eerste intakegesprek.

Contact en locaties

Bekendmaking donorschap oud-gynaecoloog Sophia ziekenhuis

Eind 2019 heeft Isala gehoord dat een aantal donorkinderen te weten is gekomen dat de inmiddels overleden gynaecoloog dr. Jan Wildschut van het toenmalige Sophia ziekenhuis Zwolle (nu: Isala) zelf sperma heeft gedoneerd en gebruikt voor inseminaties zonder dat de wensouders dat wisten. Dit is gebleken uit diverse '’matches'' in een aantal commerciële DNA-databanken, aangevuld met een DNA-test met een van de wettige kinderen van de gynaecoloog. Deze arts hield zich in de jaren '80 tot en met 1993 bezig met KID in het Sophia Ziekenhuis in Zwolle (Kunstmatige Inseminatie Donorsperma).

Meer informatie

Film vruchtbaarheidsonderzoek

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. Soms laat een zwangerschap echter langer op zich wachten. Een onvoorziene situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u in die situatie verder te helpen, bent u in deskundige handen bij het Fertiliteitscentrum van Isala in Zwolle.

Bekijk video

Meer informatie

Folders

Isala Fertiliteitscentrum

Wie zwanger wil worden, hoopt natuurlijk dat dit snel gebeurt. De meeste vrouwen raken binnen één of twee jaar zwanger. Maar soms laat een zwangerschap langer op zich wachten. Een onvoorziene situatie, die vaak sterke emoties oproept. Om u in die situatie verder te helpen, is er het Isala Fertiliteitscentrum.

Ervaringen

'Dromen van een groot gezin'

Met zes kinderen aan tafel, dat was de droom van Patrick en Esther Fidder. ‘Een groot gezin leek ons ons enorm gezellig.’ Maar na hun oudste dochter Rochelle (15), lukte het niet meer. ICSI behandelingen in Isala Fertiliteitscentrum brachten uitkomst. Inmiddels lopen er vier kinderen rond in het hotel, het familiebedrijf dat hun achternaam draagt.

Lees meer