Contact

Gynaecologie

  1. Gynaecologie

De afdeling Gynaecologie biedt hoogwaardige specialistische zorg waarbij de vrouw centraal staat. Wij hebben een zeer breed zorgaanbod voor vrouwen in verschillende levensfasen. Wij behandelen patiënten met eenvoudige, veel voorkomende aandoeningen tot meer complexe ziektebeelden en problematiek.

Naast bijzondere expertise op het gebied van de verloskunde en bekkenbodemproblematiek zijn we ook een gespecialiseerd centrum voor voortplantingsgeneeskunde, endometriose, menstruatieklachten en oncologie. Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Gynaecologie

Voor een afspraak op de afdeling Gynaecologie heeft u een verwijzing van uw huisarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

De overgang

De levensfase waarin de eierstokken geleidelijk ophouden het vrouwelijk geslachtshormoon oestrogeen te produceren, wordt de overgang genoemd. Tijdens de overgang kunnen klachten ontstaan. Met deze klachten kunt u terecht bij de Menopauzepolikliniek. In deze folder leest u meer over de hormonale veranderingen in de overgang, de klachten die kunnen ontstaan en wat eraan gedaan kan worden.

Lees verder

Bekkenbodemproblemen

​Bekkenbodemproblemen komen vaak voor, maar er wordt weinig over gepraat. Verschillende klachten kunnen te maken hebben met het niet goed functioneren van de bekkenbodem.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken