Contact

Neurochirurgie

  1. Neurochirurgie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De afdeling Neurochirurgie van Isala is onderverdeeld in een polikliniek en een verpleegafdeling. De meeste patiënten komen bij ons binnen op verwijzing van een neuroloog.

Binnen de Neurochirurgie houden wij ons bezig met aandoeningen aan het centrale en perifere zenuwstelsel die chirurgisch behandeld kunnen worden. Lees meer over de afdeling.​

contact

Contact met Neurochirurgie

Voor een afspraak op de afdeling Neurochirurgie heeft u een verwijzing van uw neuroloog nodig.

Contact en locaties

Uw vragen over inhaalzorg

De coronacrisis heeft voor lange wachtlijsten gezorgd. Vooral voor patiënten die wachten op een operatie. Wij leggen graag uit hoe dat komt, wat we eraan doen en wat u kunt doen.

Lees verder

Isala plaatst bestralingstoestel Gamma Knife

Dinsdag 9 maart ontving Isala de Gamma Knife, een uniek bestralingstoestel dat maar liefst uit 192 richtingen zeer precies tumoren in de hersenen kan bestralen. Tegelijk is de dosis in het omliggend hersenweefsel door deze techniek zeer laag. De bestraling is net zo effectief als een operatie, want na de eenmalige hoge dosis zijn de tumorcellen gedood. Als alles volgens plan verloopt, behandelt Isala in april de eerste patiënten met de Gamma Knife.

Isala plaatst bestralingstoestel Gamma Knife

Meer informatie

Folders

Ervaringen

'Ergens tussen domme pech en dikke mazzel'

Bert Jansen (Doetinchem, 1966) woont met zijn vriendin en hun twee dochters (8) in Meppel. Anderhalf jaar geleden werd een agressieve tumor in zijn hoofd ontdekt. Hij is journalist/copywriter. Voor Isala schreef hij een blog over zijn ziekte, de onzekerheid en de impact.

Lees meer
Bert Jansen

Onze keurmerken