Contact

Hand-polscentrum

  1. Hand-polscentrum

Een aandoening of letsel aan uw hand, pols of onderarm kan grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven. Ook al lijkt het probleem er in eerste instantie eenvoudig uit te zien. Bij het Isala Hand-polscentrum kunt rekenen op de juiste behandeling. Hier zijn kennis, expertise en ervaring op het gebied van handletsels en -aandoeningen gebundeld.

Het Isala Hand-polscentrum is het grootste handencentrum van Nederland en is officieel erkend als European Hand Trauma Center. Dit betekent onder meer dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan om hand- en polsletsel als gevolg van een ongeval (trauma) te behandelen. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met het Hand-polscentrum

Voor een afspraak bij het Hand-polscentrum is een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Sneller aan de beurt voor operatie

Patiënten die aan hun hand of pols worden geopereerd, worden onder narcose gebracht of zij krijgen een plexus blokkade in de arm. Daarmee schakel je de zenuwknoop in de arm uit. Met de WALANT techniek blijft de patiënt wakker en krijgt hij een plaatselijke verdoving. Plastisch chirurg Tjeerd de Jong: 'Patiënten zijn sneller aan de beurt als ze kiezen voor deze verdovingstechniek dan wanneer ze zouden moeten wachten op een regulier plekje in een operatieprogramma.’

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen