Contact
Kopbeeld

Verloskunde

  1. Verloskunde

Bevallen is bijzonder en spannend tegelijk. Hoe fijn is het dan om in een omgeving te zijn waar alles en iedereen klaarstaat om u en uw baby de best mogelijke start te geven? Als afdeling Verloskunde van het Isala Vrouw-kindcentrum bieden wij u deze omgeving.

Op onze verlosafdeling werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week een team van betrokken gynaecologen en verloskundigen, zijn prachtige verloskraamkamers aanwezig en beschikken we over een Obstetrische high care. Als uw bevalling onverwachts minder goed verloopt, dan is medische zorg dus altijd dichtbij. Lees meer over de afdeling.

contact
Neem contact op met Verloskunde

Voor een afspraak bij Verloskunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Contact en locaties

Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ)

Vrouwen vragen regelmatig aan hun (huis)arts of zij een bepaald geneesmiddel wel veilig kunnen gebruiken bij een kinderwens en tijdens zwangerschap. Het Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ) is hét adviescentrum waar u met al uw vragen hierover terecht kunt.

Lees verder
Zwangere neemt medicatie

Bevallen bij Isala

Bent u zwanger en wilt u graag weten hoe het is om te bevallen bij het Isala Vrouw-kindcentrum? Bekijk dan de video. Zo krijgt u een goed beeld!

Bekijk video

Meer informatie

Folders
Moeder en baby
Isala Vrouw-kindcentrum

Afdeling Verloskunde is een onderdeel van het Isala Vrouw-kindcentrum samen met Gynaecologie, Fertiliteit, Neonatologie, Kindergeneeskunde en Urologie. Zo werken wij optimaal samen om u de beste zorg te kunnen geven.

'In de couveusesuite waren we samen'

Het team van het Isala Vrouw-kindcentrum streeft elke dag naar persoonlijke en gezinsgerichte zorg tijdens de zwangerschap en (na) de bevalling. De kersverse ouders Esther van Aalderen en Alex Lamers verbleven met zoontje Mats in de couveusesuite van de Kinderafdeling.

Lees meer
Gezin
‘De verpleegkundige nam altijd ruim de tijd voor me’

Eleonora Kogelman beviel onlangs van haar tweede kindje. Tijdens de laatste week van haar zwangerschap maakte ze gebruik van thuismonitoring. ‘Je moet het echt zien als een opname, alleen dan in je eigen vertrouwde omgeving.’

Lees meer
Mevrouw Kogelman

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.