Contact

Verloskunde

  1. Verloskunde

Bevallen is bijzonder en spannend tegelijk. Hoe fijn is het dan om in een omgeving te zijn waar alles en iedereen klaarstaat om u en uw baby de best mogelijke start te geven? De afdeling Verloskunde van Isala Vrouw-kindcentrum biedt u deze omgeving. Op onze afdeling werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week een team van betrokken gynaecologen en verloskundigen. We hebben prachtige verloskraamkamers en een Obstetrische high care. Als uw bevalling onverwachts minder goed verloopt, dan is medische zorg dus altijd dichtbij. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Verloskunde

Voor een afspraak bij Verloskunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Contact en locaties

Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ)

Vrouwen vragen regelmatig aan hun (huis)arts of zij een bepaald geneesmiddel wel veilig kunnen gebruiken bij een kinderwens en tijdens zwangerschap. Het Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ) is hét adviescentrum waar u met al uw vragen hierover terecht kunt.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Isala Vrouw-kindcentrum

Afdeling Verloskunde is een onderdeel van het Isala Vrouw-kindcentrum samen met Gynaecologie, Fertiliteit, Neonatologie, Kindergeneeskunde en Urologie. Zo werken wij optimaal samen om u de beste zorg te kunnen geven.

Ervaringen

‘De verpleegkundige nam altijd ruim de tijd voor me’

Eleonora Kogelman beviel onlangs van haar tweede kindje. Tijdens de laatste week van haar zwangerschap maakte ze gebruik van thuismonitoring. ‘Je moet het echt zien als een opname, alleen dan in je eigen vertrouwde omgeving.’

Lees meer
Mevrouw Kogelman

Onze keurmerken