Contact

Verloskunde

  1. Verloskunde

Bevallen is bijzonder en spannend tegelijk. Hoe fijn is het dan om in een omgeving te zijn waar alles en iedereen klaarstaat om u en uw baby de best mogelijke start te geven? De afdeling Verloskunde van Isala Vrouw-kindcentrum biedt u deze omgeving. Op onze afdeling werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week een team van betrokken gynaecologen en verloskundigen. We hebben prachtige verloskraamkamers en een Obstetrische high care. Als uw bevalling onverwachts minder goed verloopt, dan is medische zorg dus altijd dichtbij. Lees meer over de afdeling.

Zwangerschap en het corona-virus

Wij begrijpen dat het corona-virus onzekerheid en vragen bij u als zwangere kan oproepen. Daarom verwijzen wij u graag naar de website van het College Perinatale Zorg. Zij hebben de veelgestelde vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet: www.kennisnetgeboortezorg.nl. Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u ook bellen met de verpleegkundige via 088 624 79 24. Bereikbaar op werkdagen van 13.00 tot 13.30 uur.
Om elkaar de ruimte te gunnen, mag u één begeleider meenemen naar uw afspraak op de polikliniek. Bedankt voor uw medewerking.
Voor de meest actuele informatie over het corona-virus en bijvoorbeeld de maatregelen die Isala neemt, ga naar www.isala.nl/corona.
contact

Neem contact op met Verloskunde

Voor een afspraak bij Verloskunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Contact en locaties

Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ)

Vrouwen vragen regelmatig aan hun (huis)arts of zij een bepaald geneesmiddel wel veilig kunnen gebruiken bij een kinderwens en tijdens zwangerschap. Het Medicatie adviespunt voor zwangeren (MAZ) is hét adviescentrum waar u met al uw vragen hierover terecht kunt.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Isala Vrouw-kindcentrum

Afdeling Verloskunde is een onderdeel van het Isala Vrouw-kindcentrum samen met Gynaecologie, Fertiliteit, Neonatologie, Kindergeneeskunde en Urologie. Zo werken wij optimaal samen om u de beste zorg te kunnen geven.

Ervaringen

'In de couveusesuite waren we samen'

Het team van het Isala Vrouw-kindcentrum streeft elke dag naar persoonlijke en gezinsgerichte zorg tijdens de zwangerschap en (na) de bevalling. De kersverse ouders Esther van Aalderen en Alex Lamers verbleven met zoontje Mats in de couveusesuite van de Kinderafdeling.

Lees meer
Ouders met baby

‘De verpleegkundige nam altijd ruim de tijd voor me’

Eleonora Kogelman beviel onlangs van haar tweede kindje. Tijdens de laatste week van haar zwangerschap maakte ze gebruik van thuismonitoring. ‘Je moet het echt zien als een opname, alleen dan in je eigen vertrouwde omgeving.’

Lees meer
Mevrouw Kogelman

Onze keurmerken